Incepe sezonul 6 de la Games of Thrones

Sezonul 6 de la Games of Thrones incepe pe 25 aprilie

Incepand cu 24 aprilie (în SUA) si 25 aprilie (în România) va fi reluat cea mai urmărită si mai ales cea mai piratata serie fantasy de televiziune din istorie, serialul "Game of Thrones" ("Urzeala tronurilor"). Fanii seriei asteapta cu o mare curiozitate inceperea sezonului 6 pentru a vedea elucidarea unui mister, a murit sau nu Jon Snow. Finalul sezonului 5 a produs multă nedumerire, frustrare și imposibilitatea de a accepta moartea celui mai iubit personaj al seriei, Jon Snow, Lord comandant al Rondului de Noapte.

Toti cei care iubesc personajul Jon Snow spera ca acesta sa reapara in serial si multi dintre ei cred acest lucru pentru ca actorul care interpretează rolul lui Jon Snow, Kit Harington, a fost văzut pe platourile de filmare ale sezonului 6 din "Game of Thrones", în Irlanda, locul unde sunt filmate scenele de la Zid, costumat pentru rol.

game of thrones 2016

De asemenea, fanii care au devorat teaserele noii serii susțin că au identificat, într-un cadru, sabia lui Jon Snow, Longclaw (Gheară-lungă) bătută din oțel Valyrian, cu mânerul său distinctiv, un cap de lup sculptat în fildeș insa faptul că sabia poată fi văzută în teaser, nu înseamnă neapărat că se află în posesia lui Jon Snow.

game of thrones 2016 2

Toți cei care au legătură cu serialul produs de HBO au susținut, fără echivoc, că Jon Snow a murit. Într-o declarație făcută pentru Entertainment Weekly, Kit Harington, interpretul popularului personaj a mărturisit: "Sincer vă spun că nu mi s-a spus încotro se va îndrepta serialul și ce lucruri urmează să se întâmple în el. M-au rugat să stau jos și apoi mi-au spus că așa stau lucrurile (că personajul său este mort). Dacă se va schimba ceva în viitor, nu am de unde să știu. Totul este în mintea lui David, a lui Dan (creatorii serialului) și a lui George (autorul cărților). Mi s-a spus că sunt mort și sunt mort. Nu voi reveni sezonul viitor".

De asemenea, regizorul seriei, David Nutter, a precizat pentru publicația The Hollywood Reporter că "Jon Snow este mort".

Din pacate vor fi doar 10 episoade, ca in fiecare an de altfel, iar asteptarea pana la urmartoarea serie e destul de lunga mai ales daca in ultimul episod din serie avem evenimente cum ar fi moartea lui Snow