Jack Reacher: Never Go Back prezentare si trailer

Jack Reacher: Never Go Back prezentare si trailer

 

Tom Cruise revine pe marile ecrane cu o continuare a primului film inspirat din seria de bestseller creata de Lee Childs, Jack Reacher. Regia filmului este semnata de Edward Zwick in distributie gasind-o alaturi de Tom Cruise pe Cobie Smulders cea care interpreteaza rolul maiorului Susan Turner.

In aceasta a doua parte Jack Reacher: Never go back, eroul principal este implicat in intriga unui complot in care principala acuzata este Susan Turner (interpretata de Cobie Smulders) comandantul fostei unitati in care a actionat Jack. Mai mult de atat Jack urma sa se intalneasca cu maiorului Susan Turner careia ii facuse avansuri la telefon o perioada lunga de timp, el nefiind in acelasi oras cu ea. Insa la fata locului surprizele se vor tine lant iar Jack va fi nevoit sa raspunda alaturi de Susan Turner unor acuzatii grave. Ca de obicei Tom Cruise va cadea in picioare si isi va spala onoarea.

jack reacher never go back  

Nu stiu in ce masura filmul va avea succes, caci marea majoritate a actiunii este previzibila, Tom Cruise pare un pic cam imbatranit iar suspansul cam lipseste. E un film care merita vazut daca nu aveti altceva de placut si nu doriti sa va implicati in actiuni complicate care sa va oboseasca creierul.