IT (2016) - prezentare si trailer

IT (2016) - prezentare si trailer

 

Gen: Thriller
Regia: John Moore
In rolurile principale: Stefanie Scott, Pierce Brosnan, Michael Nygvist, Anna Friel

Mike Reagan (Pierce Brosnan) este un om de afaceri prosper care traieste o viata placuta alaturi de o familie frumoasa si caruia nu ii lipseste nimic: este iubit, afacerile ii prospera, intr-un cuvant are tot ce isi doreste.

Insa toate acestea se schimba in momentul in care il intalneste pe Ed Porter (interpretat de James Frecheville), un specialist in IT care intra in viata lui Mike Reagan atunci cand ii salveaza de la esec prezentarea unei aplicatii a firmei sale.
Marea greseala pe care o face Mike este ca ii da voie lui Ed sa ii patrunda in sistemul electronic al casei lui, fara insa a-l cunoaste prea bine pe acesta

Ultimul film al lui Pierce Brosnan din 2016 - IT

Un file care ar trebui sa puna pe ganduri pe marea majoritate a celor care sunt dependenti de tehnologie si care au implementat-o pana si in cele mai marunte lucruri. Ea usureaza viata, insa in momentul in care controlul ei ajunge pe mana unor persoane care au probleme psihice aceasta poate deceni un adevarat cosmar

Ceea ce ar trebui sa dea de gandit celor care realizeaza programe este modul de control al automobilului. Pentru ca atunci cand acesta poate fi controlat de persoane din exteriorul automobilului se poate ajunge la niste situatii care se pot termina intr-un mod nefericit. Un astfel de moment il gasim si in una  din scenele filmului.

Un film care nu rupe gura targului, cu un sfarsit care ar fi putut altul, si poate nu chiar asa de abrupt. Oricum filmul este unul pe care il puteti urmari cu placere intr-o dupaamiaza in care nu aveti mare lucru de facut.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!