Hitman's Bodyguard: Care pe care (2017) - prezentare si trailer

Gen: Acţiune, Comedie
Regia: Patrick Hughes

In rolurile principale: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson

Hitman’s Bodyguard, este un film cu o acțiune antrenantă care urmăreşte peripețiile a două persoane care trebuie să rămână teferi, și să ajungă până la o anumită oră la tribunal pentru a depune mărturie intr-un proces intentat unui criminal internațional. Una dintre cele două personaje (interpretată de Ryan Reynolds) este un fost agent de protecție, o persoană versată și care iși cunoaște bine meseria, insă care, din cauza unui ghinion, a fost dat afară din serviciu.

the Hitman Bodyguard poster 2017

El va trebui să se ocupe de protecția unui asasin hotărât să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi au mai avut șansa sa se intâlneasca in trecut, insă din poziții antagoniste, făcându-si probleme reciproc. In rolul asasinului profesionist il intalnim pe Samuel L. Jackson. 

Cei care sunt fani ai urmăririlor de mașini vor fi plăcut surprinşi, acestea fiind de calitate. Un plus pentru scenele cu maşini este faptul că acestea se petrec pe străzile pitorești ale Europei, și nu lipsește niciun ingredient - mașini puternice, mașini obișnuite, răsturnări, explozii.