Blade Runner 2049 (2017) - prezentare si trailer

Blade Runner 2049 (2017) - prezentare si trailer

Gen: SF, Thriller
Regia: Denis Villeneuve

In rolurile principale: Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Ana de Armas, Harrison Ford

Filmul "Blade Runner 2049" ("Vânătorul de recompense 2049"), regizat de Denis Villeneuve, este o continuare a evenimentelor din filmul "Blade Runner", lansat în 1982, în regia lui Ridley Scott. Michael Green şi Hampton Fancher au semnat scenariul și pentru "Blade Runner 2049", Hampton Fancher colaborând și la realizarea scenariului filmului din 1982.

Blade-Runner-2049

In distribuție, pe lângă Harrison Ford ii regăsim pe Ryan Gosling (K), Robin Wright (Joshi), Sylvia Hoeks (Luv), Ana de Armas (Joi), Jared Leto (Niander Wallace), Hiam Abbas (Freysa), Carla Juri (Ana Stelline) și pe Barkhad Abdi (Badger).

Acțiunea filmului se desfățoara la 35 de ani distanță după evenimentele din primul film și il are în prim plan pe un nou vânător de replici umane - ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” ( interpretat de Ryan Gosling). Jobul lui K este de a elimina modelele vechi de replicanți, care trebuie scoase din funcţiune. Intr-un cuvânt este o maşină de ucis, care îşi omoară fără emoţii semenii.

Acțiunile sale de eliminare a vechilor replicanți îl conduc pe K către Rick Deckard (Harrison Ford), blade runner-ul care a fost declarat dispărut imediat după evenimentele din primul film și care se ascunde în fostul oraş Las Vegas.