Spenser Confidential (2020) - prezentare si trailer

Spenser Confidential (2020) - prezentare si trailer

Gen: Crima, Drama, Thriller
Regia: Peter Berg

In rolurile principale: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger

Mark Wahlberg joacă in rolul lui Spenser, un fost polițist care a făcut 5 ani de pușcărie pentru că a incercat să rezolve in modul propriu un caz pe care șeful lui il mușamaliza. După ieșirea din inchisoare acesta dorește să plece din Boston insă evenimentele se precipită și il prind in vâltoarea lor. Lui Spenser ii sare in ajutor Hawk, personaj interpretat de Winston Duke și care ii este acestuia de un real ajutor.

Regia filmului Spenser Confidential este semnată de Peter Berg (Supraviețuitorul). Din distribuție fac parte Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Bokeem Woodbine, Marc Maron și Austin Post. Inspirat de Robert B. Parker’s Wonderland, un roman de Ace Atkins.

Spenser confidential un film cu premiera in 2020

Urmariti filmul pentru a vedea daca Spenser va putea sa rezolve problemele in care s-a bagat de unul singur si mai ales daca poate sa dovedeasca coruptia care exista in cadrul Politiei din care el a fost dat afara

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!