Featured

The Call of the Wild (2020) - prezentare si trailer

The Call of the Wild (2020)  Chemarea străbunilor - prezentare si trailer

Gen: Aventuri, Dramă, Familie
Regia: Chris Sanders

In rolurile principale: Karen Gillan, Harrison Ford, Dan Stevens

 

Pentru cei trecuti de prima tinerete filmul The Call of the Wild le va aduce aminte de tinerete caci acesta este adaptarea cinematografica a romanului omonimal al  îndrăgitului autor Jack London, cel care a fascinat o lume intreaga cu povestea lui Colt Alb. In Chemarea străbunilor putem urmari povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică si liniștită este dată peste cap atunci când este rapit din casa din California și vandut apoi celor plecati in goana dupa aur în sălbăticia din Alaska.

Pe parcursul filmului sunteți invitați să urmăriți aventurile lui Buck in Alaska, acolo unde acesta va avea parte de o viață agitată.

the call of the wild chemarea strabunilor 2020

Chemarea străbunilor este un film revoluționar, c[ci el îmbină live-action-ul cu animația iar efectele vizuale spectaculoase reusesc să redea trăsăturile și emoțiile animalelor cât mai realist.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!