S.O.S.: Aterizare forțată (Plane) - 2023

Plane (S.O.S.: Aterizare forțată) - prezentare

Gen: Acţiune, Thriller
Regia: Jean-François Richet

In rolurile principale: Gerard Butler, Mike Colter

 

In momentul in care căpitanul Brodie Torrance (Gerard Butler) salva dintr-o furtună, avionul pe care îl pilota, nu se gândea că va ateriza pe o insulă în care autoritățile nu aveau nici un fel de putere și care era guvernată de legea celui mai puternic.

Astfel echipajul și pasagerii ajung pe mâna bandiților locali, sarcina pentru salvarea acestora rămânând pe umerii căpitanului. Cine îl va ajuta și mai ales cum vor face acest lucru rămâne să vedeți urmărind filmul.

Aterizare fortata in programul Cinematografelor din Iasi

Plane este un film antrenant cu multă acțiune, în care eroul principal incearcă și reușește să-și ducă treaba până la capăt, așa cum ne-a obișnuit Gerard Butler în majoritatea filmelor in care a jucat. Filmul rulează la Cinema City Iași al cărui program îl găsiți aici Program Cinematograf Cinema City Iași

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!