Searǎ de film franco-german: „La traversée” 6 aprilie 2023

Searǎ de film franco-german: „La traversée”

6 aprilie 2023, Palatul Braunstein

 

Institutul Francez din România la Iaşi și Centrul Cultural German Iași vă invită joi, 6 aprilie 2023, începând cu ora 18:30, la o nouă seară de film franco-german, la Palatul Braunstein, spaţiul de la Cupolǎ.

Un sat prădat, o familie forțată să fugă și doi copii separați de părinții lor, obligați să ia calea exilului. Kyona și Adriel pornesc curajoși într-o călătorie care-i poartă din copilărie spre adolescență, cu speranța că vor găsi un refugiu pentru ei și familie. Traversează un continent măcinat de război și persecuții ale refugiaților, fac față unor provocări incredibile și ajung, în cele din urmă, în Lumea Nouă, unde pot fi liberi.

Eveniment la Palatul braunstain 6 aprilie 2023

Traversarea

Gen: Animaţie
Regia: Florence Miailhe

Distribuția: Emilie Lan Dürr, Florence Miailhe, Maxime Gemin, Arthur Perreira

Filmul "Traversarea" ruleaza intr-un eveniment de la Palatul Braunstein pe 6 aprilie 2023

Eveniment organizat de Centrul Cultural German şi Institutul Francez din România la Iaşi, în colaborare cu Muzeul Municipal “Regina Maria” Iași și cu sprijinul Goethe-Institut.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!