Festivalul de film Festival Très court 2023, 9 - 10 iunie

Festival Très court 2023

9 - 10 iunie, Institut français de Roumanie à Iaşi

 

Tres Court International Film Festival revine la Iasi din 9 în 10 iunie 2023, cu cele mai bune producții mondiale de maximum 4 minute !
De la Montréal la Veneția, din China în România și din insulele Seychelles în Noua Caledonie, publicul va vibra pe ritmul foarte scurt metrajelor care, anul acesta mai mult ca niciodată, vor dezvălui talentul și pertinența noii generații de cineaști.

Să spui o poveste în mai puțin de patru minute poate părea improbabil. Și totuși, într-o epocă în care totul se accelerează, în care schimbările climatice, sociale, tehnologice se află în centrul reflecțiilor și al dezbaterilor, regizorii și regizoarele își exersează virtuozitatea prin acest format condensat, care surprinde esențialul.

Descoperiți aici spotul festivalului:
https://www.youtube.com/watch?v=3hdIerJhHuQ&t=1s

International film festival Tres Court iunie 2023 Iasi

Proiectiile vor avea loc în Grădina Institutului Francez, sediul de pe bd. Carol I, nr.26.

Vineri, 9 iunie 2023, ora 21.00
Competiția internațională 1 și 2

Sâmbătă, 10 iunie 2023, ora 21.00
Selecția franceză

Intrarea este liberă !

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!