Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes

(Planeta Maimutelor 2- Invazia)

Planeta Maimutelor 2 -Invazia

 

Distributia: James Franco, Andy Serkis şi Freida Pinto

Regia: Rupert Wyatt

Planeta maimutelor 2 - Invazia nu este o continuare a primei parti asa cum se crede ci are o alta varianta in privinta popularii planetei noastre cu maimute. Totul porneste de la un experiment farmaceutic al unei firme care cauta sa gaseasca un medicament care sa trateze boala Alzmeiher. Will Rodman ( James Franco) este un om de stiinta care lucreaza in cadrul unei corporatii de produse farmaceutice si care face cercetari genetice pentru dezvoltarea unui virus care restaureaza tesutul cranian uman deteriorat.

In urma testelor facute pe maimute acestea au inceput sa aiba un comportament agresiv astfel incat cei de la corporatie au hootarat sa opreasca testarile.

In deruta intreruperii experimentului Will se trezeste cu un pui de cimpanzeu care s-a nascut de la cel mai pormitator exemplar aflat sub testari. Pe ascuns Will ia puiul acasa si incepe sa aiba grija de el ca si cum ar fi un membru al familiei. De aici va las pe voi sa urmariti derularea evenimentelor caci nu ar mai avea nici un farmec daca ati avea un rezumat al povestii. Oricum povestea nu se ridica la nivelul asteptarilor mai ales ca in titlu era trecut acel 2, care ne promitea o continuare a celebrului film Planeta Maimutelor. Insa nu a fost asa si eu unul am ramas dezamagit.