The Change-up ( Daca as fi ...tu?)

The Change-up ( Daca as fi ...tu?)

 

the-change-up

 

Gen: Comedie
Regia: David Dobkin
In rolurile principale: Ryan Reynolds, Jason Bateman

Mitch si Dave sunt doi buni prieteni care au crescut impreuna si care erau nedespartiti insa care de o buna bucata de timp nu s-au mai intalnit. Cei doi sunt doua caractere diferite primul fiind un avocat epuizat de munca de la birou si de multitudinea de activitati din sanul familiei iar cel de al doile, un celibatar nematurizat care evita munca si care se fereste cat poate de responsabilitati.

In ochii lui Mitch(Ryan Reynolds), Dave (Jason Bateman) are tot ce-si doreşte: o sotie frumoass, pe Jamie (Leslie Mann), niste copii care-l adora si un job extrem de bine platit intr-o prestigioasa firma de avocatura. Pentru David, viata lui Mitch, fara niciun stres si fara nicio obligatie, e doar un vis.

Insa iata ca dupa ce ies la o bauta acestia se trezesc a doua zi  ca au facut schimb de... corpuri! Mitch e acum Dave, iar Dave e Mitch. !

Desi acum fiecare a scapat de rutina lui de zi cu zi, cei doi descopera rapid ca viata celuilalt nu e nicicum asa de roz precum si-o imaginau. Cei doi trec prin faze comice pe care va lasam pe voi sa le vedeti. Este o comedie savuroasa cu un subiect care a mai fost tratat dar care poate fi actual oricand