Hanna (2011)

Hanna

Hanna 2011 movie

 

Gen: Actiune, Thriller, Aventuri
Regia: Joe Wright
In rolurile principale: Cate Blanchett, Eric Bana, Saoirse Ronan

Hanna este o pustoaica care nu cunoaste placerile vietii de adolescent pentru simplul motiv ca tatal sau a hotarat sa o initieze in tainele spionilor. Cei doi se izoleaza in Finlanda intr-o zona aspra, unde Hanna este pregatita in tehnici de lupta cu mainile goale, cu arme albe si explozibili astfel ea ajungand o adevarata masina de lupta.

Tatal sau o trimite intr-o misiune, fata strabatand intreaga Europa pentru a-si atinge tinta, infruntand  o mulţime de asasini trimisi pe urmele ei de o nemiloasa agenta secreta (Cate Blanchett). insa cateva informatii din trecut o vor face pe tanara Hanna sa-si puna sub semnul intrebarii intreaga existenta.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!