The Three Musketeers - 2011

The Three Musketeers - 2011

cei-trei-muschetari

 

Gen: Actiune, Aventuri, Romantic, Dragoste
Regia: Paul W. S. Anderson
In rolurile principale: Logan Lerman, Milla Jovovich, Orlando Bloom, Ray Stevenson, Matthew Macfadyen, Luke Evans

O noua ecranizare a celebrului roman pe care cred ca foarte multi din noi l-au citit si care l-a facut celebru pe Alexandru Dumas. De-a lungul timpului au fost o multimeUrmandu-şi visul de a deveni muschetar, D'Artagnan (Logan Lerman) pleaca la Paris, unde ii gaseşte pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) şi Porthos (Ray Stevenson) in slujbe mizere, in cautarea unei cauze care sa le spele numele. În urma cu trei ani, dupa ce au furat un proiect secret dintr-un seif venetian, au fost tradati de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vandut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom).

În acest timp, diabolicul Richelieu (Christoph Waltz) urzeşte un plan pentru a-l detrona pe regele Louis (Freddie Fox). Cu ajutorul agentei duble Milady, cardinalul ii insceneaza reginei Anne (Juno Temple) o aventura cu Buckingham, sperand ca regele Ludovic va crede minciuna. În viziunea lui, lucrurile sunt simple: regina va fi condamnata, Anglia va fi provocata la razboi, poporul işi va dori un conducator mai puternic, iar el va deveni noul rege al Frantei.

Pentru a feri Franta de aceste uneltiri, muschetarii se alatura lui D'Artagnan şi pornesc in cea mai periculoasa misiune, bazandu-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare data: toti pentru unul şi unul pentru toti!