Iunie 04, 2020

Filme

IT (2016) - prezentare si trailer

IT (2016) - prezentare si trailer

 

Gen: Thriller
Regia: John Moore
In rolurile principale: Stefanie Scott, Pierce Brosnan, Michael Nygvist, Anna Friel

Mike Reagan (Pierce Brosnan) este un om de afaceri prosper care traieste o viata placuta alaturi de o familie frumoasa si caruia nu ii lipseste nimic: este iubit, afacerile ii prospera, intr-un cuvant are tot ce isi doreste.

Insa toate acestea se schimba in momentul in care il intalneste pe Ed Porter (interpretat de James Frecheville), un specialist in IT care intra in viata lui Mike Reagan atunci cand ii salveaza de la esec prezentarea unei aplicatii a firmei sale.
Marea greseala pe care o face Mike este ca ii da voie lui Ed sa ii patrunda in sistemul electronic al casei lui, fara insa a-l cunoaste prea bine pe acesta

Ultimul film al lui Pierce Brosnan din 2016 - IT

Un file care ar trebui sa puna pe ganduri pe marea majoritate a celor care sunt dependenti de tehnologie si care au implementat-o pana si in cele mai marunte lucruri. Ea usureaza viata, insa in momentul in care controlul ei ajunge pe mana unor persoane care au probleme psihice aceasta poate deceni un adevarat cosmar

Ceea ce ar trebui sa dea de gandit celor care realizeaza programe este modul de control al automobilului. Pentru ca atunci cand acesta poate fi controlat de persoane din exteriorul automobilului se poate ajunge la niste situatii care se pot termina intr-un mod nefericit. Un astfel de moment il gasim si in una  din scenele filmului.

Un film care nu rupe gura targului, cu un sfarsit care ar fi putut altul, si poate nu chiar asa de abrupt. Oricum filmul este unul pe care il puteti urmari cu placere intr-o dupaamiaza in care nu aveti mare lucru de facut.

Jack Reacher: Never Go Back prezentare si trailer

Jack Reacher: Never Go Back prezentare si trailer

 

Tom Cruise revine pe marile ecrane cu o continuare a primului film inspirat din seria de bestseller creata de Lee Childs, Jack Reacher. Regia filmului este semnata de Edward Zwick in distributie gasind-o alaturi de Tom Cruise pe Cobie Smulders cea care interpreteaza rolul maiorului Susan Turner.

In aceasta a doua parte Jack Reacher: Never go back, eroul principal este implicat in intriga unui complot in care principala acuzata este Susan Turner (interpretata de Cobie Smulders) comandantul fostei unitati in care a actionat Jack. Mai mult de atat Jack urma sa se intalneasca cu maiorului Susan Turner careia ii facuse avansuri la telefon o perioada lunga de timp, el nefiind in acelasi oras cu ea. Insa la fata locului surprizele se vor tine lant iar Jack va fi nevoit sa raspunda alaturi de Susan Turner unor acuzatii grave. Ca de obicei Tom Cruise va cadea in picioare si isi va spala onoarea.

jack reacher never go back  

Nu stiu in ce masura filmul va avea succes, caci marea majoritate a actiunii este previzibila, Tom Cruise pare un pic cam imbatranit iar suspansul cam lipseste. E un film care merita vazut daca nu aveti altceva de placut si nu doriti sa va implicati in actiuni complicate care sa va oboseasca creierul.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!