Martie 07, 2021

Filme

Star wars - The Last Jedi - data lansarii si trailer

Star wars - The Last Jedi - data lansarii si trailere

 

Iubitorii seriei Star Wars nu mai au de asteptat mult timp pana cand vor avea sansa sa vada ultimul film din mult iubita si cunoscuta serie Star Wars. Caci pana pe 15 decembrie 2017 cand va avea loc premiera in Romania a ultimului film Star Wars mai sunt putine zile.

stars wars the last jedi 2017 data premiera 

Deja trailere din noul film au fost lansate pe piata de producatori.

Prima varianta e una scurta si o puteti vedea mai jos

Mai exista o varianta, ceva mai mare, de vreo 4 minute pe care o puteti vedea mai jos

Star wars - The Last Jedi readuce în prim plan cateva personajele indragite ale fanilor, printre care se numara si printesa Leia, cea care a fost interpretata de regretata Carrie Fisher. Fanii au norocul sa o revada in acest ultimul film pe printesa Leia, pentru ca ea a apucat sa filmeze scenele ei din noua pelicula cu putin timp inainte de a parasi aceasta lume.

Foarte multi fani isi doresc sa o revada pe Daisy Ridley, cea care a lasat o impresie excelenta la debutul în rolul lui Rey, din precedentul film Star Wars - Trezirea Forţei.

In trailer apare si Luke Skywalker, interpretat de Mark Hamill.

 

Hitman's Bodyguard: Care pe care (2017) - prezentare si trailer

Hitman's Bodyguard: Care pe care (2017) - prezentare si trailer

Gen: Acţiune, Comedie
Regia: Patrick Hughes

In rolurile principale: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson

Hitman’s Bodyguard, este un film cu o acțiune antrenantă care urmăreşte peripețiile a două persoane care trebuie să rămână teferi, și să ajungă până la o anumită oră la tribunal pentru a depune mărturie intr-un proces intentat unui criminal internațional. Una dintre cele două personaje (interpretată de Ryan Reynolds) este un fost agent de protecție, o persoană versată și care iși cunoaște bine meseria, insă care, din cauza unui ghinion, a fost dat afară din serviciu.

the Hitman Bodyguard poster 2017

El va trebui să se ocupe de protecția unui asasin hotărât să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi au mai avut șansa sa se intâlneasca in trecut, insă din poziții antagoniste, făcându-si probleme reciproc. In rolul asasinului profesionist il intalnim pe Samuel L. Jackson. 

Cei care sunt fani ai urmăririlor de mașini vor fi plăcut surprinşi, acestea fiind de calitate. Un plus pentru scenele cu maşini este faptul că acestea se petrec pe străzile pitorești ale Europei, și nu lipsește niciun ingredient - mașini puternice, mașini obișnuite, răsturnări, explozii.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!