Iunie 22, 2021

Filme

Hangman (2017)

Hangman (2017)

Gen: Crimă, Mister, Thriller
Regia: Johnny Martin

In rolurile principale: Al Pacino, Brittany Snow, Karl Urban

Cred ca marea majoritate dintre noi au jucat in copilarie jocul spanzuratoare. Imaginati-va ca un dement se apuca sa joace acest joc insa el informeaza politia despre urmatoarele litere ucigand pe cineva. Filmul Hangman (2017) prezinta povestea unei echipe din cadrul Politiei care incearca sa prinda un ucigas in serie, care joaca cunoscutul joc numai ca literele din joc apar pe trupurile victimelor ucise de el. Ray Archer (interpretat de Al Pacino) si partenerul său, criminalistul Will Ruiney carora li se va alatura si jurnalista Christi Davies vor incerca  sa limiteze numarul de victimera si sa-l prinda pe criminal.Daca vor reusi acest lucru va trebui sa aflati urmarind acest film, care nu stiu de ce imi aduce aminte de Seven (unde l-am urmarit pe Brad Pitt si Morgan Freeman).

hangman-2017

Blade Runner 2049 (2017) - prezentare si trailer

Blade Runner 2049 (2017) - prezentare si trailer

Gen: SF, Thriller
Regia: Denis Villeneuve

In rolurile principale: Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Ana de Armas, Harrison Ford

Filmul "Blade Runner 2049" ("Vânătorul de recompense 2049"), regizat de Denis Villeneuve, este o continuare a evenimentelor din filmul "Blade Runner", lansat în 1982, în regia lui Ridley Scott. Michael Green şi Hampton Fancher au semnat scenariul și pentru "Blade Runner 2049", Hampton Fancher colaborând și la realizarea scenariului filmului din 1982.

Blade-Runner-2049

In distribuție, pe lângă Harrison Ford ii regăsim pe Ryan Gosling (K), Robin Wright (Joshi), Sylvia Hoeks (Luv), Ana de Armas (Joi), Jared Leto (Niander Wallace), Hiam Abbas (Freysa), Carla Juri (Ana Stelline) și pe Barkhad Abdi (Badger).

Acțiunea filmului se desfățoara la 35 de ani distanță după evenimentele din primul film și il are în prim plan pe un nou vânător de replici umane - ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” ( interpretat de Ryan Gosling). Jobul lui K este de a elimina modelele vechi de replicanți, care trebuie scoase din funcţiune. Intr-un cuvânt este o maşină de ucis, care îşi omoară fără emoţii semenii.

Acțiunile sale de eliminare a vechilor replicanți îl conduc pe K către Rick Deckard (Harrison Ford), blade runner-ul care a fost declarat dispărut imediat după evenimentele din primul film și care se ascunde în fostul oraş Las Vegas.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!