Septembrie 19, 2020

Filme

Hitman's Bodyguard: Care pe care (2017) - prezentare si trailer

Hitman's Bodyguard: Care pe care (2017) - prezentare si trailer

Gen: Acţiune, Comedie
Regia: Patrick Hughes

In rolurile principale: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson

Hitman’s Bodyguard, este un film cu o acțiune antrenantă care urmăreşte peripețiile a două persoane care trebuie să rămână teferi, și să ajungă până la o anumită oră la tribunal pentru a depune mărturie intr-un proces intentat unui criminal internațional. Una dintre cele două personaje (interpretată de Ryan Reynolds) este un fost agent de protecție, o persoană versată și care iși cunoaște bine meseria, insă care, din cauza unui ghinion, a fost dat afară din serviciu.

the Hitman Bodyguard poster 2017

El va trebui să se ocupe de protecția unui asasin hotărât să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi au mai avut șansa sa se intâlneasca in trecut, insă din poziții antagoniste, făcându-si probleme reciproc. In rolul asasinului profesionist il intalnim pe Samuel L. Jackson. 

Cei care sunt fani ai urmăririlor de mașini vor fi plăcut surprinşi, acestea fiind de calitate. Un plus pentru scenele cu maşini este faptul că acestea se petrec pe străzile pitorești ale Europei, și nu lipsește niciun ingredient - mașini puternice, mașini obișnuite, răsturnări, explozii.

Alien: Covenant (2017) - prezentare si trailer

Alien: Covenant (2017) - prezentare si trailer

Gen: Aventuri, Horror, SF, Thriller
Regia: Ridley Scott
In rolurile principale: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup

 

 

Un nou film din cunoscuta serie de filme SF - Aliens - filme marca Ridley Scott care au facut furori acum ceva ani in urma si care reprezinta adevarate capodopere ale genurilor SF horror.

alien-covenant-2017

Un film SF care prezinta aventurile echipajului navei Covenant, o nava la bordul careia se gasesc 2000 de persoane in stare criogenica, si care se afla intr-o misiune de colonizare a planetei Origae-6. Din cauza unei explozii solare, care le afecteaza nava, echipajul navei fac o oprire pe o planeta care prezinta conditii optime pentru a sustine viata, in speranta gasirii unor conditii bune pentru o noua colonizare. Insa ceea ce parea un paradis nedescoperit se dovedesti a fi o lume plina de capcane si care le creeaza o multime de probleme.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!