Septembrie 18, 2021

Filme

Solo: A Star Wars Story (2018) - prezentare si trailer

Solo: A Star Wars Story (2018) - prezentare si trailer

Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Regia: Ron Howard

In rolurile principale: Emilia Clarke, Donald Glover, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Thandie Newton

Cu acest film din seria "A Star Wars Story", cei de la Lucas Film vin pe piata cu o noua poveste din aceasta serie, cu ajutorul careia se doreste sa se detalieze si mai ales sa se puna in evidenta evenimente din viata personajelor care au populat filmele din Star Wars. A doilea film, dupa Rogue One: A Star Wars Story descrie intalnirea dintre Han Solo si viitorul sau pilot si prieten, Chewbacca.

filmul solo  a star wars story 2018

Han Solo va fi interpretat de Alden Ehrenreich, din distributie facand parte Emilia Clarke , mama dragonilor din Games of Thrones si  Woody Harrelson.

Premiera filmului va avea loc pe 25 mai

Seara filmului german - “24 de săptămâni” 9 mai 2018, Centrul Cultural German

Seara filmului german - “24 de săptămâni”

9 mai 2018, Centrul Cultural German, ora 18:30

 

Centrul Cultural German Iaşi vă invită la Seara de Film German, miercuri 9 mai 2018, începând cu ora 18:30, în sala Bertolt Brecht. Va fi prezentat filmul “24 de săptămâni”, în regia Annei Zohra Berrached, din anul 2016.

Anne Zohra Berrached redă în cel de-al doilea lung metraj al său, într-un mod impresionant și pătrunzător trauma unui cuplu, care așteaptă cel de-al doilea copil și care trebuie sa ia o decizie dificilă de viață și de moarte. În timpul unei examinări medicale de rutină, Astrid și Markus află că viitorul lor bebeluș nu numai că suferă de sindromul Down, dar are, de asemenea, și un defect cardiac grav. Cei doi sunt puși în dificila situație de a decide dacă să păstreze copilul sau să aleagă un avort întârziat.

seara filmului german mai 2018

Căutarea unui răspuns corect pune la îndoială totul: relația celor doi, dorința de a avea un copil, o viață conform planului stabilit. Înconjurată de profesioniștii din domeniul sănătății, de statistici și previziuni și sprijinită de familia și prietenii, care încearcă să o ajute cu sfaturi bine intenționate, Astrid își dă seama că numai ea singură poate lua această decizie.

“24 de săptămâni” este un film foarte emoționant care redă cu sensibilitate și autenticitate forța interioară a unei mari iubiri și poate chiar a unei disperări și mai mari.

Filmul va fi subtitrat în limba engleză. Nerecomandat copiilor sub 12 ani.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!