Iulie 26, 2021

Filme

Den of Thieves (Frăţia hoţilor) - 2018 - prezentare si trailer

Den of Thieves (Frăţia hoţilor)

Gen: Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Regia: Christian Gudegast

In rolurile principale: Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte, Kaiwi Lyman-Mersereau

Se pare ca rolul politistului singuratic ce rezolva cazurile de unul singur (genul lui Bruce Willis din seria Greu de ucis) a apus, in prim plan aparand politistul cu obiceiuri proaste, ce detine propria echipa de elita cu care incearca sa rezolve cazurile, insa intr-o maniera care aminteste de golaneala de pe strada. Gerard Butler joaca un asemenea rol, si cred ca multi dintre cei care l-ar vedea ar spune ca face parte dintr-o gasca si nu dintr-un departament al politiei.

den-of-thieves-

Misiunea lui Butler este sa prinda o gasca de infractori care dupa cateva spargeri de duzina incearca sa dea marea lovitura incercand sa fure ceea ce nimeni nu se gandea: bacnote pe care tresoreria americana le scotea din uz si pe care le distrugea. Este un plan ingenios, pus bine in practica si pe care va invitam sa il urmariti pentru a vedea daca are succes.

Este un film antrenant cu o ideea buna si care are un sfarsit neasteptat si care merita vazut.

Hangman (2017)

Hangman (2017)

Gen: Crimă, Mister, Thriller
Regia: Johnny Martin

In rolurile principale: Al Pacino, Brittany Snow, Karl Urban

Cred ca marea majoritate dintre noi au jucat in copilarie jocul spanzuratoare. Imaginati-va ca un dement se apuca sa joace acest joc insa el informeaza politia despre urmatoarele litere ucigand pe cineva. Filmul Hangman (2017) prezinta povestea unei echipe din cadrul Politiei care incearca sa prinda un ucigas in serie, care joaca cunoscutul joc numai ca literele din joc apar pe trupurile victimelor ucise de el. Ray Archer (interpretat de Al Pacino) si partenerul său, criminalistul Will Ruiney carora li se va alatura si jurnalista Christi Davies vor incerca  sa limiteze numarul de victimera si sa-l prinda pe criminal.Daca vor reusi acest lucru va trebui sa aflati urmarind acest film, care nu stiu de ce imi aduce aminte de Seven (unde l-am urmarit pe Brad Pitt si Morgan Freeman).

hangman-2017

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!