Decembrie 03, 2020

Filme

Alien: Covenant (2017) - prezentare si trailer

Alien: Covenant (2017) - prezentare si trailer

Gen: Aventuri, Horror, SF, Thriller
Regia: Ridley Scott
In rolurile principale: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup

 

 

Un nou film din cunoscuta serie de filme SF - Aliens - filme marca Ridley Scott care au facut furori acum ceva ani in urma si care reprezinta adevarate capodopere ale genurilor SF horror.

alien-covenant-2017

Un film SF care prezinta aventurile echipajului navei Covenant, o nava la bordul careia se gasesc 2000 de persoane in stare criogenica, si care se afla intr-o misiune de colonizare a planetei Origae-6. Din cauza unei explozii solare, care le afecteaza nava, echipajul navei fac o oprire pe o planeta care prezinta conditii optime pentru a sustine viata, in speranta gasirii unor conditii bune pentru o noua colonizare. Insa ceea ce parea un paradis nedescoperit se dovedesti a fi o lume plina de capcane si care le creeaza o multime de probleme.

Rogue One: A Star Wars Story (2016) - prezentare si trailer

Rogue One: A Star Wars Story (2016) - prezentare si trailer

Gen: Acţiune, Aventuri, SF
Regia: Gareth Edwards
In rolurile principale: Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Felicity Jones, Diego Luna, Alan Tudyk

 

 

Rogue One: A Star Wars Story ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor, actiunea petrecandu-se în același univers, insa este văzută din altă perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit până acum.

Rogue one a star wars story

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!