Iulie 26, 2021

Filme

Blade Runner 2049 (2017) - prezentare si trailer

Blade Runner 2049 (2017) - prezentare si trailer

Gen: SF, Thriller
Regia: Denis Villeneuve

In rolurile principale: Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Ana de Armas, Harrison Ford

Filmul "Blade Runner 2049" ("Vânătorul de recompense 2049"), regizat de Denis Villeneuve, este o continuare a evenimentelor din filmul "Blade Runner", lansat în 1982, în regia lui Ridley Scott. Michael Green şi Hampton Fancher au semnat scenariul și pentru "Blade Runner 2049", Hampton Fancher colaborând și la realizarea scenariului filmului din 1982.

Blade-Runner-2049

In distribuție, pe lângă Harrison Ford ii regăsim pe Ryan Gosling (K), Robin Wright (Joshi), Sylvia Hoeks (Luv), Ana de Armas (Joi), Jared Leto (Niander Wallace), Hiam Abbas (Freysa), Carla Juri (Ana Stelline) și pe Barkhad Abdi (Badger).

Acțiunea filmului se desfățoara la 35 de ani distanță după evenimentele din primul film și il are în prim plan pe un nou vânător de replici umane - ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” ( interpretat de Ryan Gosling). Jobul lui K este de a elimina modelele vechi de replicanți, care trebuie scoase din funcţiune. Intr-un cuvânt este o maşină de ucis, care îşi omoară fără emoţii semenii.

Acțiunile sale de eliminare a vechilor replicanți îl conduc pe K către Rick Deckard (Harrison Ford), blade runner-ul care a fost declarat dispărut imediat după evenimentele din primul film și care se ascunde în fostul oraş Las Vegas.

Serialul Umbre revine la HBO cu sezonul 2

 

HBO revine cu sezonul 2 al serialului Umbre

 

Umbre a fost unul din serialele romanesti realizate de HBO care a prins repede la public si care odata terminata seria I a nascut publicului o dorinta de a vedea  continuarea povestii. Primul sezon s-a terminat lăsand foarte multe semne de întrebare cu privire la unele personaje si o continuarea a primei serii ar fi stavilit multimea de intrebari care s-au nascut pe seama personajelor povestii

umbre hbo romania 

Primul trailer pentru seria II a fost lansat in luna mai, trailer pe care il puteti vedea mai jos.

Iubitorii serialului mai au putin de asteptat, primul episod din noua serie putand fi urmarit pe data de 12 noiembrie 2017. Si cred ca multi dintre fanii serialului sunt curiosi daca, nea Puiu, unul dintre personajele indragite din serial a scapat sau nu cu viata. Pentru ca din trailer nu se poate trage nicio concluzie.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!