Decembrie 03, 2020

Filme

Poveste de dragoste 8 decembrie Sala Mare ”Radu Beligan” Ateneul Tatarasi

Poveste de dragoste

8 decembrie Sala Mare ”Radu Beligan” Ateneul Tatarasi 19:00

 

Lungmetrajul Poveste de dragoste este un film despre iubirea dintre doi tineri artiști din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viața îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac. "Poveste de dragoste" a avut parte de o echipă de excepție. Imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu, iar muzica originală aparține "HaHaHa Production". Sunet, Dragoș Stanomir, iar mixajul, Cristinel Șirli (Creative Sound). "Poveste de dragoste" este produs de MediaPro Entertainment și Zazu Film.

Luna aceasta, la Ateneul din Iași, puteți viziona frumoasa „Poveste de dragoste”, joi, 8 decembrie 2016, ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole ”Radu Beligan”.

poveste de dragoste

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 10RON și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

IT (2016) - prezentare si trailer

IT (2016) - prezentare si trailer

 

Gen: Thriller
Regia: John Moore
In rolurile principale: Stefanie Scott, Pierce Brosnan, Michael Nygvist, Anna Friel

Mike Reagan (Pierce Brosnan) este un om de afaceri prosper care traieste o viata placuta alaturi de o familie frumoasa si caruia nu ii lipseste nimic: este iubit, afacerile ii prospera, intr-un cuvant are tot ce isi doreste.

Insa toate acestea se schimba in momentul in care il intalneste pe Ed Porter (interpretat de James Frecheville), un specialist in IT care intra in viata lui Mike Reagan atunci cand ii salveaza de la esec prezentarea unei aplicatii a firmei sale.
Marea greseala pe care o face Mike este ca ii da voie lui Ed sa ii patrunda in sistemul electronic al casei lui, fara insa a-l cunoaste prea bine pe acesta

Ultimul film al lui Pierce Brosnan din 2016 - IT

Un file care ar trebui sa puna pe ganduri pe marea majoritate a celor care sunt dependenti de tehnologie si care au implementat-o pana si in cele mai marunte lucruri. Ea usureaza viata, insa in momentul in care controlul ei ajunge pe mana unor persoane care au probleme psihice aceasta poate deceni un adevarat cosmar

Ceea ce ar trebui sa dea de gandit celor care realizeaza programe este modul de control al automobilului. Pentru ca atunci cand acesta poate fi controlat de persoane din exteriorul automobilului se poate ajunge la niste situatii care se pot termina intr-un mod nefericit. Un astfel de moment il gasim si in una  din scenele filmului.

Un film care nu rupe gura targului, cu un sfarsit care ar fi putut altul, si poate nu chiar asa de abrupt. Oricum filmul este unul pe care il puteti urmari cu placere intr-o dupaamiaza in care nu aveti mare lucru de facut.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!