Ianuarie 23, 2021

Filme

Jack Reacher: Never Go Back prezentare si trailer

Jack Reacher: Never Go Back prezentare si trailer

 

Tom Cruise revine pe marile ecrane cu o continuare a primului film inspirat din seria de bestseller creata de Lee Childs, Jack Reacher. Regia filmului este semnata de Edward Zwick in distributie gasind-o alaturi de Tom Cruise pe Cobie Smulders cea care interpreteaza rolul maiorului Susan Turner.

In aceasta a doua parte Jack Reacher: Never go back, eroul principal este implicat in intriga unui complot in care principala acuzata este Susan Turner (interpretata de Cobie Smulders) comandantul fostei unitati in care a actionat Jack. Mai mult de atat Jack urma sa se intalneasca cu maiorului Susan Turner careia ii facuse avansuri la telefon o perioada lunga de timp, el nefiind in acelasi oras cu ea. Insa la fata locului surprizele se vor tine lant iar Jack va fi nevoit sa raspunda alaturi de Susan Turner unor acuzatii grave. Ca de obicei Tom Cruise va cadea in picioare si isi va spala onoarea.

jack reacher never go back  

Nu stiu in ce masura filmul va avea succes, caci marea majoritate a actiunii este previzibila, Tom Cruise pare un pic cam imbatranit iar suspansul cam lipseste. E un film care merita vazut daca nu aveti altceva de placut si nu doriti sa va implicati in actiuni complicate care sa va oboseasca creierul.

 

Incepe sezonul 6 de la Games of Thrones

Sezonul 6 de la Games of Thrones incepe pe 25 aprilie

Incepand cu 24 aprilie (în SUA) si 25 aprilie (în România) va fi reluat cea mai urmărită si mai ales cea mai piratata serie fantasy de televiziune din istorie, serialul "Game of Thrones" ("Urzeala tronurilor"). Fanii seriei asteapta cu o mare curiozitate inceperea sezonului 6 pentru a vedea elucidarea unui mister, a murit sau nu Jon Snow. Finalul sezonului 5 a produs multă nedumerire, frustrare și imposibilitatea de a accepta moartea celui mai iubit personaj al seriei, Jon Snow, Lord comandant al Rondului de Noapte.

Toti cei care iubesc personajul Jon Snow spera ca acesta sa reapara in serial si multi dintre ei cred acest lucru pentru ca actorul care interpretează rolul lui Jon Snow, Kit Harington, a fost văzut pe platourile de filmare ale sezonului 6 din "Game of Thrones", în Irlanda, locul unde sunt filmate scenele de la Zid, costumat pentru rol.

game of thrones 2016

De asemenea, fanii care au devorat teaserele noii serii susțin că au identificat, într-un cadru, sabia lui Jon Snow, Longclaw (Gheară-lungă) bătută din oțel Valyrian, cu mânerul său distinctiv, un cap de lup sculptat în fildeș insa faptul că sabia poată fi văzută în teaser, nu înseamnă neapărat că se află în posesia lui Jon Snow.

game of thrones 2016 2

Toți cei care au legătură cu serialul produs de HBO au susținut, fără echivoc, că Jon Snow a murit. Într-o declarație făcută pentru Entertainment Weekly, Kit Harington, interpretul popularului personaj a mărturisit: "Sincer vă spun că nu mi s-a spus încotro se va îndrepta serialul și ce lucruri urmează să se întâmple în el. M-au rugat să stau jos și apoi mi-au spus că așa stau lucrurile (că personajul său este mort). Dacă se va schimba ceva în viitor, nu am de unde să știu. Totul este în mintea lui David, a lui Dan (creatorii serialului) și a lui George (autorul cărților). Mi s-a spus că sunt mort și sunt mort. Nu voi reveni sezonul viitor".

De asemenea, regizorul seriei, David Nutter, a precizat pentru publicația The Hollywood Reporter că "Jon Snow este mort".

Din pacate vor fi doar 10 episoade, ca in fiecare an de altfel, iar asteptarea pana la urmartoarea serie e destul de lunga mai ales daca in ultimul episod din serie avem evenimente cum ar fi moartea lui Snow

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!