Ianuarie 23, 2021

Filme

I am Wrath (2016) - prezentare si trailer

I am Wrath (2016)

Gen: Actiune, Politist, Thriller
Regia: Steven Spielberg
In rolurile principale: John Travolta, Amanda Schull, Christopher Meloni, Rebecca De Mornay, Sam Trammell

Intors din California unde a incercat sa isi gaseasca un loc de munca, Stanley Hill (John Travolta) este victima unui jaf in parcarea aeroportului. Un jaf, in urma caruia sotia sa este ucisa cu sange rece.

Din pacate cei doi politisti pusi sa rezolve cazul sunt corupti si ii dau drumul unuia dintre criminali, astfel nefacand altceva decat sa trezeasca in Stanley sentimentul de razbunare si amintiri ale unui trecut pe care dorea sa il uite. Fiind un fost membru al serviciilor secrete, Hill are toate atuurile pentru a duce la bun sfarsit actiunea sa de razbunare fiind nemilos cu toti cei care i-au creat probleme.

i am wrath

Actiunea filmului este una tipica pentru ultimile filme ale lui Travolta, in care el interpreteaza personajul bine pregatit de la Fortele Speciale (sau fost la Fortele Speciale), care omoara cu sange race, care se descurca in orice situatie in care se trage si care face fata momentelor critice. Intriga nu este prea complicata, insa pe parcursul filmului ne intalnim cu smecherasi de cartie, cu traficanti de droguri, politisti si politicieni corupti. Si toti vor avea de suferit dupa intalnirea cu Travolta

Bridge of Spies (Podul spionilor) - 2015

Bridge of Spies (Podul spionilor)

Gen: Biografic, Dramă, Thriller
Regia: Steven Spielberg
In rolurile principale: Tom Hanks, Alan Alda, Mark Rylance

Un film care prezintă evenimente din timpul războiului rece, in perioada in care Berlinul, impărtit intre rusi și americani va rămane șocat de construirea de către ruși a celebrului zid berlinez. Titlul filmului face referire la podul ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul oraşului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est, care in anii 60 a primit numele de „pod al spionilor” si asta pentru ca serviciile secrete ale sovieticilor şi ale americanilor schimbau prizonieri acolo.

Povestea il are in prim plan pe avocatul James Donovan (interpretat de Tom Hanks), care face incercari repetate pentru eliberarea pilotului Francis Gary Powers, după ce avionul său a fost doborât pe teritoriul Uniunii Sovietice. Scenariștii Matt Charman, Ethan Coen şi Joel Coenau au transformat această experiență din viața lui Donovan într-o poveste, care este a unui om aruncat din viața sa liniștită intr-o serie de evenimente ce ii vor pune chiar viața în pericol.

Podul spionilor

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!