Ianuarie 23, 2021

Filme

The forger (Falsificatorul) - 2015

The forger (Falsificatorul)

Gen: Thriler, Politist, Actiune
Regia: Philip Martin
In rolurile principale: John Travolta, Abigail Spencer, Christopher Plummer

Cel mai bun falsificator de arta din lume (John Travolta) face o afacere cu un sindicat al crimei pentru a obtine o eliberare conditionata din închisoare, dar în schimb el trebuie sa trebuie sa creeze o  copie fidela dupa o pictura de Claude Monet. Cu ajutorul acestei copii, el impreuna cu tatal sau (Christopher Plummer) si fiul (Tye Sheridan) vor incerca sa fure originalul dintr-un muzeu, inlocuindu-l cu copia lor.

the forger

Insa lucrurile nu sunt asa de usoare pe cat par, mai ales ca fiul sau este bolnav de cancer iar politia il tine sub supraveghere. Urmeaza sa vedeti cum se va sfarsi povestea si daca John Travolta isi va duce planurile la bun sfarsit

Last Knights (Ultimul cavaler) - 2015

Last Knights (Ultimul cavaler)

Gen: Dramă, Aventuri
Regia: Kazuaki Kiriya
In rolurile principale: Clive Owen, Morgan Freeman, Aksel Hennie

Eroii din Ultimul cavaler traiesc dupa un cod al onoarei si al supunerii fata de stapanul lor, insa cand acesta este condamnat la moarte pentru vina de a nu se supune unui consilier corupt si hulpav se pune intrebarea daca ei pot sa razbune moartea stapanului lor. Filmul este regizat de un japonez Kazuaki Kiriya si modul de supunere al cavalerilor condusi de comandatul Raiden (interpretat de Clive Owen) fata de stapanul lor Bartok (interpretat de Morgan Freeman) aduce mult cu celebrul cod Bushido al samurailor japonezi.

Ultimul cavaler

un film antrenant despre onoare si devotamanent, ce incearca sa descrie o societate medievala in care stapanul era servit pana la jertfa suprema.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!