Iunie 04, 2020

Filme

Red Sparrow (2018) - prezentare si trailer

Red Sparrow (2018) - prezentare si trailer

Gen: Mister, Thriller
Regia: Francis Lawrence

In rolurile principale: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Charlotte Rampling

Filmul Red Sparrow ne prezinta povestea rusoaicei Dominika Egorova, o prim balerina a carei cariera se sfarseste brusc din cauza unui accident stupid, petrecut pe scena pe care evolua. Tanara care  are grija de mama sa care este bolnava este nevoita, sa  accepte să devina recrut al scolii Sparrow, scoala de servicii de informatii secrete unde sunt antrenati tineri pentru a-si folosi corpul si mintea pe post de arma.

red-sparrow 2018

Dupa terminarea antrenamentului greu si dezumanizant din cadrul scolii, Dominika devine una dintre cele mai puternice și valoroase "vrabiute". Prima ei ținta este Nathaniel Nash, un ofiter CIA care are si el o misiune de indeplinit. Va lasam pe voi sa descoperiti ce se intampla dupa intalnirea celor doi si in ce directie vor evolua lucrurile pentru Dominika.

Solo: A Star Wars Story (2018) - prezentare si trailer

Solo: A Star Wars Story (2018) - prezentare si trailer

Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Regia: Ron Howard

In rolurile principale: Emilia Clarke, Donald Glover, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Thandie Newton

Cu acest film din seria "A Star Wars Story", cei de la Lucas Film vin pe piata cu o noua poveste din aceasta serie, cu ajutorul careia se doreste sa se detalieze si mai ales sa se puna in evidenta evenimente din viata personajelor care au populat filmele din Star Wars. A doilea film, dupa Rogue One: A Star Wars Story descrie intalnirea dintre Han Solo si viitorul sau pilot si prieten, Chewbacca.

filmul solo  a star wars story 2018

Han Solo va fi interpretat de Alden Ehrenreich, din distributie facand parte Emilia Clarke , mama dragonilor din Games of Thrones si  Woody Harrelson.

Premiera filmului va avea loc pe 25 mai

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!