Decembrie 11, 2019

Filme

The Commuter (Pasager în trenul terorii) - 2018 - prezentare si trailer

The Commuter (Pasager în trenul terorii)

Gen: Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Regia: Jaume Collet-Serra

In rolurile principale: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill

In The commuter Liam Neeson joaca rolul unui fost polițist care de zece ani vinde asigurări de viață, si care este dat afară de la muncă, fapt care ii poate schimba total viata. Si asta pentru ca el este nevoit sa isi susțină financiar fiul la facultate si mai ales sa isi plătească ratele. În acest moment al existentei sale ii este facuta o oferta de nerefuzat: 100.000 de dolari ca să dezlege o enigmă. Banii acestia i-ar acoperi studiile fiului insa odată ce acceptă tacit jobul acesta, personajul lui Neeson se trezeşte blocat într-o conspiraţie criminală.

the-commuter-

Pentru banii pe care i-a luat Liam trebuie sa gaseasca o persoana in trenul de navestisti cu care circula el de obicei. Este o misiune destul de grea si incalcita si care ii va da multe dureri de cap. Asa cum ne-a obisnuit in celelalte doua filme in care a colaborat cu regizorul Jaume Collet-Serra Unknown și Non-Stop, Liam Neeson are un rol antrenant cu care incearca sa tina publicul in priza. The commuter este un film de actiune care merita sa va rapeasca din timpul liber, insa doar daca nu aveti alte activitati mai interesante de facut.

Den of Thieves (Frăţia hoţilor) - 2018 - prezentare si trailer

Den of Thieves (Frăţia hoţilor)

Gen: Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Regia: Christian Gudegast

In rolurile principale: Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte, Kaiwi Lyman-Mersereau

Se pare ca rolul politistului singuratic ce rezolva cazurile de unul singur (genul lui Bruce Willis din seria Greu de ucis) a apus, in prim plan aparand politistul cu obiceiuri proaste, ce detine propria echipa de elita cu care incearca sa rezolve cazurile, insa intr-o maniera care aminteste de golaneala de pe strada. Gerard Butler joaca un asemenea rol, si cred ca multi dintre cei care l-ar vedea ar spune ca face parte dintr-o gasca si nu dintr-un departament al politiei.

den-of-thieves-

Misiunea lui Butler este sa prinda o gasca de infractori care dupa cateva spargeri de duzina incearca sa dea marea lovitura incercand sa fure ceea ce nimeni nu se gandea: bacnote pe care tresoreria americana le scotea din uz si pe care le distrugea. Este un plan ingenios, pus bine in practica si pe care va invitam sa il urmariti pentru a vedea daca are succes.

Este un film antrenant cu o ideea buna si care are un sfarsit neasteptat si care merita vazut.

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează