Octombrie 22, 2021

Filme

In Time (2011)

In Time (In timp) - 2011

In time 2011

 

Gen: SF, Thriller, Crima
Regia: Andrew Niccol
In rolurile principale: Amanda Seyfried, Justin Timberlake

Un film SF care se petrece intr-un viitor in care banii nu mai exista iar acestia au fost inlocuiti cu timp. Astfel imbatrinirea oamenilor se opreste la 25 de ani iar dupa aceasta varsta totul se plateste in timp. Astfel poti trai mult si bine daca ai timp in cont sau poti muri imediat ce timpul ti se termina. Contabilizarea timpului se face cu un ceas care este incorporat in corpul omenesc inca de la nastere.

Eroul principal al filmului de pe o zi pe alte pana cand norocul da peste el si face rost de o multime de ani care ii permit sa aiba acces la lumea celor bogati si unde se combina cu o frumusete plictisita de viata ei. Insa nimeni nu il crede cand el povesteste cum a facut rost de timpul pe care il detine. iar de aici lucrurile se precipita.

Filmul este unul antrenant si care ne prezinta un viitor sub o alta forma decat ne putem imagina acum.

Hanna (2011)

Hanna

Hanna 2011 movie

 

Gen: Actiune, Thriller, Aventuri
Regia: Joe Wright
In rolurile principale: Cate Blanchett, Eric Bana, Saoirse Ronan

Hanna este o pustoaica care nu cunoaste placerile vietii de adolescent pentru simplul motiv ca tatal sau a hotarat sa o initieze in tainele spionilor. Cei doi se izoleaza in Finlanda intr-o zona aspra, unde Hanna este pregatita in tehnici de lupta cu mainile goale, cu arme albe si explozibili astfel ea ajungand o adevarata masina de lupta.

Tatal sau o trimite intr-o misiune, fata strabatand intreaga Europa pentru a-si atinge tinta, infruntand  o mulţime de asasini trimisi pe urmele ei de o nemiloasa agenta secreta (Cate Blanchett). insa cateva informatii din trecut o vor face pe tanara Hanna sa-si puna sub semnul intrebarii intreaga existenta.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!