Octombrie 22, 2021

Filme

The Change-up ( Daca as fi ...tu?)

The Change-up ( Daca as fi ...tu?)

 

the-change-up

 

Gen: Comedie
Regia: David Dobkin
In rolurile principale: Ryan Reynolds, Jason Bateman

Mitch si Dave sunt doi buni prieteni care au crescut impreuna si care erau nedespartiti insa care de o buna bucata de timp nu s-au mai intalnit. Cei doi sunt doua caractere diferite primul fiind un avocat epuizat de munca de la birou si de multitudinea de activitati din sanul familiei iar cel de al doile, un celibatar nematurizat care evita munca si care se fereste cat poate de responsabilitati.

In ochii lui Mitch(Ryan Reynolds), Dave (Jason Bateman) are tot ce-si doreşte: o sotie frumoass, pe Jamie (Leslie Mann), niste copii care-l adora si un job extrem de bine platit intr-o prestigioasa firma de avocatura. Pentru David, viata lui Mitch, fara niciun stres si fara nicio obligatie, e doar un vis.

Insa iata ca dupa ce ies la o bauta acestia se trezesc a doua zi  ca au facut schimb de... corpuri! Mitch e acum Dave, iar Dave e Mitch. !

Desi acum fiecare a scapat de rutina lui de zi cu zi, cei doi descopera rapid ca viata celuilalt nu e nicicum asa de roz precum si-o imaginau. Cei doi trec prin faze comice pe care va lasam pe voi sa le vedeti. Este o comedie savuroasa cu un subiect care a mai fost tratat dar care poate fi actual oricand

Horrible Bosses ( Sefi de cosmar)

Horrible Bosses ( Sefi de cosmar)

 

sefi-de-cosmar-cinema

 

Gen: Comedie
Regia: Seth Gordon
In rolurile principale: Charlie Day, Colin Farrell, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey

Pentru cei trei prieteni  Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) şi Dale (Charlie Day) viata la munca este un adevarat cosmar si asta din cauza sefilor pe care acestia ii au. Din pacate niciunul din ei nu isi poate permite luxul de a demisiona singurul lucru care le-ar putea usura existenta ar fi sa se razbune pe sefii abuzivi, interpretati de Jennifer Aniston, Colin Farrell şi Kevin Spacey.
Pentru a putea sa-si duca planul la indeplinire cei trei apeleaza la un fost puscaria, cu care cred ca vor reusi. Daca se va intampla acest lucru ramane de vazut...
Oricum este o comedie foarte reusita si care sper sa va placa.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!