Februarie 26, 2021

Filme

Thor (2011)

Thor

thor

 

Distributia:Chris Hemsworth, Anthony Hopkins si Natalie Portman

Regia: Kenneth Branagh

 Actiunea filmului se petrece atat pe planeta noastra cat si pe taramul mitic din Asgard. In centrul povestii se afla Thor, un zeu foarte puternic, dar foarte arogant, care declanseaza inca odata un razboi antic. Thor este aruncat pe Pamant si fortat sa traiasca printre oameni ca pedeapsa pentru actiunile sale. Odata sosit aici, Thor invata ceea ce inseamna cu adevarat sa fie un supererou, mai ales atunci cand cel mai mare dusman al taramului din Asgard incearca sa invadeze planeta Pamant cu ajutorul fortelor intunericului.

Paul - un extraterestru fugit de acasa (2011)

Paul

Paul

 

Distributia: Nick Frost, Simon Pagg

Regia: Greg Mottola 

Simon Pegg şi Nick Frost interpreteaza rolurile celor doi tocilari pasionati de SF al caror pelerinaj prin America ii aduce in zona faimoasa pentru apariţii de OZN-uri. Odata ajunsi acolo, le iese in cale un extraterestru care ii va arunca intr-o calatorie atat de nebuna, incat perceptia celor doi asupra universului se va schimba pentru totdeauna.

Paul un extraterestru care si-a petrecut ultimii 60 de ani captiv intr-o baza militara ultrasecreta hotaraste, din motive necunoscute, sa evadeze.  Extraterestrul, care intre timp capatase naravuri pamantene, sare in prima masina care ii iese in cale - cea cu care calatoreau Graeme Willy (Pegg) and Clive Gollings (Frost). Si de aici incep peripetiile comice.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!