Octombrie 22, 2021

Filme

Unknown (2011)

Unknown

Unknown un film cu Liam Neeson

 

Distributia:Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones

Regia: Jaume Collet-Serra

Un film care debuteaza destul de pasnic in primele lui 20 de minute si cred ca m-as fi plictisit pana la urma daca actiunea lui nu lua viteza. Deci despre ce ar fi vorba. Dr. Martin Harris insotit de catrecotia lui, Elizabeth, soseste la Berlin cu scopul de a participa la o conferinta pe teme de bio-tehnologie. Constatand ca a uitat ceva la aeroport, nord-americanul se urca intr-un taxi  care va fi implicat intr-un acciddent de circulatie una din victime fiind chiar el. Astfel Martin intra in coma timp de patru zile. Atunci cand isi revine din starea de inconstienta intr-un salon de spital, Martin Harris remarca cu stupoare ca propria sotie nu il mai recunoaste si traieste acum impreuna cu un alt barbat care i-a furat identitatea. Hartuit de asasini misteriosi, ignorat de autoritatile locale care refuza sa accepte povestea incredibila pe care le-o relateaza si punandu-si el insusi la indoiala sanatatea mintala din cauza medicilor care pretind ca amnezia si confuzia sunt normale in cazurile de soc post-traumatic, Martin Harris trebuie sa gaseasca o modalitate de a demonstra ca nu delireaza si ca intr-adevar a fost tinta unei conspiratii elaborate ce a avut drept consecinta un furt de identitate.Si dintr-o actiunea incepe sa fie antrenanta si filmul destul de placut.

I am number 4 (2011)

I am number 4

i-am-number-4

Distributia:Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Dianna Agron

Regia: D.J Caruso

"I am number 4" este un film SF care are ca scenariu o adaptare a cartii cu acelasi nume scrisa de Pittacus Lore. Extraterestrii sunt printre noi si nu toti ne vor binele. De fapt, cei bine intentionati, loricii, sunt extrem de putinii refugiati de pe Lorien, o planeta mai mica decat Terra, invadata si pustiita, jefuita de toate resursele vitale. Invadatorii au venit de pe Mogadore, secondati de animalele monstruoase din lumea lor natala, secatuita deja de ei insisi, ca rezultat al propriei nesabuinte.

Refugiatii de pe Lorien sunt noua - noua copii insotiti de cate un protector. Noua detinatori ai Mostenirilor Lorien, o serie de puteri exceptionale care incep sa se manifeste abia in adolescenta si care trebuie sa-i ajute sa-si recucereasca si sa-si repopulezeze planeta. Cei noua s-au imprastiat pe Pamant si s-au ascuns, fiindca, atata vreme cat nu sunt impreuna, o vraja nu ingaduie sa fie ucisi decat intr-o anumita ordine.

Dar si megadorienii se plimba printre noi, in numar mare, nu numai ca sa-i vaneze pe lorici, ci si fiindca si-au ales planeta noastra drept tinta a expansiunii! Intre noi si ei nu stau decat cei noua copiii! Si tenacitatea cu care ii cauta pe acestia din urma a dat rezultate: deja au ucis trei!. Numarul Patru are cincisprezece ani. Stie ca el e urmatorul, stie ca, odata descoperit, nu va fi crutat. Dar nu isi pierde speranta, fiindca armele sale, Mostenirile Lorien, incep sa-si faca simtita prezenta - in paralel cu fiorii primei iubiri. I am number 4 este un film SF care poti sa il vezi intr-o zi ploioasa in care nu prea ai ce face si in care vrei sa iti omori timpul.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!