Octombrie 22, 2021

Filme

The Hit List (2011)

The Hit List

the-hit-list

 

Distributia:Cuba Gooding Jr., Cole Hauser and Jonathan LaPaglia

Regia: William Kaufman

Marea majoritate a barbatilor, cand dau de probleme, incearca sa-si inece amarul in bautura. Asa incearca si unul din eroii filmului nostru care, dupa un esec la locul de munca si altul acasa nu gaseste altceva mai bun de facut decat sa se imbete. Insa, in noaptea in care se ameteste bine "se imprieteneste" cu un strain care era si el in barul in care incerca sa uite de problemele sale. Fiind beat nu ia deloc in seama confesiunile lui Cuba Gooding Junior care ii spune ca este ucigas profesionist si ii poate lichida pe toti cei care l-au suparat. Si de aici incep problemele celor doi caci unul dupa altul toti cei care erau pe lista incep sa fie lichidati.

Un film care , pe mine personal nu m-a entuzismat deloc insa in care avem un Cuba Gooding Jr care face un joc foarte bun.

The Adjustment Bureau (2011)

The Adjustement Bureau (Gardienii Destinului)

The-Adjustment-Bureau

 

Distributia: Matt Damon, Emily Blunt

Regia: George Nolfi

In centrul actiunii filmului, care este bazat partial pe o nuvela a lui Phillip K. Dick, il gasim pe ambitiosul si carismaticul politician David Norris caruia soarta i-a rezervat un loc privilegiat in senatul USA.Insa cand o intalneste pe fermecatoarea balerina Elise Sellas si se indragosteste de ea, David Norris se abate fara sa stie de la drumul pe care i l-a trasat destinul propriu, moment in care un grup de barbati misteriosi, decid sa intervina pentru a-l impiedica pe tanarul politician sa isi continue idila cu dansatoarea si sa modifice astfel existenta ce i-a fost menita inca de la nastere. Convins ca agentii destinului de la The Adjustment Bureau isi vor folosi puterile supranaturale pentru a-l desparti de Elise, David Norris trebuie sa aleaga intre a rupe relatia cu frumoasa balerina si a se pleca in fata destinului implacabil sau a lupta pentru dragostea vietii lui si a incerca sa isi impuna liberul arbitru. Un film bazat pe nuvela "Adjustment Team" a cunoscutului scriitor de SF si care trateaza una din necunoscutele vietii noastre: suntem condusi in viata de liberul arbitru sau facem parte dintr-o carte a destinului pe care nu o putem controla.

 

 

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!