Octombrie 22, 2021

Filme

Bridemades (2011)

Bridemades

bridesmades

 

Distributia: Rose Byrne, Kristen Wiig, Jon Hamm

Regia: Paul Feig

Annie si Lillian au fost cele mai bune prietene inca din copilarie; si atunci cand Lillian se casatoreste , ea ii cere lui Annie sa ii  fie domnisoara de onoare . In timp ce continua pregatirile de nunta, viaţa personala a lui Annie se destrama.Cofetaria sa da faiment si astfel ea este fortata sa isi o slujba unde datorita faptului ca nu era o vanzatoare eficienta veniturile sale sunt din ce in ce mai mici.De asemeena aceasta este intr-o relatie cu o persoana care o doreste doar ca jucarie sexuala .

Bogata dar snoaba Helen  concureaza cu ea pentru a intra in gratiile lui Lillian si pentru a organiza ea ceremonia. In schimb, Annie este decisa sa arate atat miresei cat si celorlalte pretendente la titlul de domnisoara de onoare cat de departe poate merge pentru prietena ei la care tine foarte mult.

Furios si iute... în viteza a cincea (2011)

Fast five

fast&furious5

 

Distributia:Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne Johnson

Regia: Justin Lin

Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O’Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de super-piloti de masini rapide, având la dispozitie o singura sansa pentru a se confrunta, cu un om de afaceri corupt, un lord al drogurilor Joaquim de Almeida, care îi vrea morti, dar în acelasi timp evitând sa fie capturati de catre un agent federal neobosit – Luke Hobbs , care nu rateaza niciodata “tinta” lui. El este desemnat pentru a-i urmari pe Dom si Brian si a-i aresta. Dar îsi da seama ca nu reuseste sa separe baietii buni de cei rai, si trebuie sa se bazeze pe instinctele sale pentru a-si încolti prada înainte ca altcineva sa o doboare…

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!