Aprilie 21, 2021

Filme

Spenser Confidential (2020) - prezentare si trailer

Spenser Confidential (2020) - prezentare si trailer

Gen: Crima, Drama, Thriller
Regia: Peter Berg

In rolurile principale: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger

Mark Wahlberg joacă in rolul lui Spenser, un fost polițist care a făcut 5 ani de pușcărie pentru că a incercat să rezolve in modul propriu un caz pe care șeful lui il mușamaliza. După ieșirea din inchisoare acesta dorește să plece din Boston insă evenimentele se precipită și il prind in vâltoarea lor. Lui Spenser ii sare in ajutor Hawk, personaj interpretat de Winston Duke și care ii este acestuia de un real ajutor.

Regia filmului Spenser Confidential este semnată de Peter Berg (Supraviețuitorul). Din distribuție fac parte Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Bokeem Woodbine, Marc Maron și Austin Post. Inspirat de Robert B. Parker’s Wonderland, un roman de Ace Atkins.

Spenser confidential un film cu premiera in 2020

Urmariti filmul pentru a vedea daca Spenser va putea sa rezolve problemele in care s-a bagat de unul singur si mai ales daca poate sa dovedeasca coruptia care exista in cadrul Politiei din care el a fost dat afara

Filmul „Înainte de răsărit” in cadrul Serilor de Film German, 26 februarie 2020

Filmul „Înainte de răsărit” in cadrul Serilor de Film German

26 februarie 2020, Centrul Cultural German

 

Centrul Cultural German Iaşi reia Serile de Film German, începând de miercuri, 26 februarie 2020, de la ora 18:00 cu proiecția filmului „Înainte de răsărit”, considerat cel mai bun film al anului 2016, care redă în cel mai actual mod tema exilului și reflectă o piesă importantă din istoria culturală europeană.

“Înainte de răsărit” documentează ultimii ani din viața celebrului scriitor austriac Stefan Zweig, petrecuți în exil. Aflat în culmea faimei sale la nivel mondial, dar într-un context tulburător în care nazismul câștigă poziție în toată Europa, Stefan Zweig ia decizia să-și părăsească patria mult iubită. Deși încearcă să rămână în afara politicii, în interiorul său este tulburat de anticiparea declinului Europei.

Inainte de rasarit februarie 2020

Evoluția dramei lui interioare este redată episodic în timpul călăroiei sale prin Brazilia, Argentina, Statele Unite și apoi din nou în Brazilia. Aici Zweig crede că a găsit un loc în care poate trăi și lucra. Dar ruperera de locul său natal îl afectează mai mult decât s-ar fi așteptat. Emoțiile amestecate îl vor bântui pentru totdeauna, presiunile externe și interne amenință să-l copleșească. Nu mai este sigur dacă se poate întoarce, dacă va mai vedea vreodată răsăritul după o noapte lungă.

Filmul a câștigat premiul publicului la European Film Award din Berlin în decembrie 2017, după ce a fost distins anterior cu alte premii precum Bavarian Film Award, Premiul Media CIVIS și Premiul Criticilor de Film din Germania pentru Josef Hader ca cel mai bun actor în rolul principal”

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!