Octombrie 22, 2021

Filme

Source Code (2011)

Source Code

sources-code

 

Distributia: Jake Gyllenhaal, Vera Farmiga, Michelle Monaghan

Regia a fost semnata de Duncan Jones

Un film SF cu o idee care mie personal mi-a placut. Eroul principal, capitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeste in corpul unui necunoscut in trenul de Chicago fara a sticine este, cum a ajuns acolo si de ce. Astfel el descopera ca face parte dintr-o misiune guvernamentala care trebuie sa descopera un terorist si locul unde acesta plasase o bomba. De fapt el facea parte dintr-un experiment guvernamental numit Codul sursa si in care un individ putea prelua identitatea altuia. Ideea filmului cu repetarea unei actiuni din acelasi punct nu e noua si am mai intilnit-o in cateva filme SF insa e destul de palpitanta.

The Fighter (2010)

The Fighter

 

Distributia: Mark Wahlberg, Christian Bale , Amy Adams

Regia a fost semnata de David Russell

Un film bazat pe o poveste reala si care prezinta o parte din viata boxerului irlandez Micky Ward. Ceea ce m-a entuziasmat in film este modul cum joaca Christian Bale rolul fratelui mai mare al boxerului. In afara faptului ca a slabit vreo 20 de Kg jocul sau este magistral. Christian Bale este unul din castigatorii premiilor Oscar de anul acesta, un premiu pe deplin meritat si care a fost castigat pentru interpretarea rolului din acest film.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!