Iunie 04, 2020

Filme

Serialul Umbre revine la HBO cu sezonul 2

 

HBO revine cu sezonul 2 al serialului Umbre

 

Umbre a fost unul din serialele romanesti realizate de HBO care a prins repede la public si care odata terminata seria I a nascut publicului o dorinta de a vedea  continuarea povestii. Primul sezon s-a terminat lăsand foarte multe semne de întrebare cu privire la unele personaje si o continuarea a primei serii ar fi stavilit multimea de intrebari care s-au nascut pe seama personajelor povestii

umbre hbo romania 

Primul trailer pentru seria II a fost lansat in luna mai, trailer pe care il puteti vedea mai jos.

Iubitorii serialului mai au putin de asteptat, primul episod din noua serie putand fi urmarit pe data de 12 noiembrie 2017. Si cred ca multi dintre fanii serialului sunt curiosi daca, nea Puiu, unul dintre personajele indragite din serial a scapat sau nu cu viata. Pentru ca din trailer nu se poate trage nicio concluzie.

Star wars - The Last Jedi - data lansarii si trailer

Star wars - The Last Jedi - data lansarii si trailere

 

Iubitorii seriei Star Wars nu mai au de asteptat mult timp pana cand vor avea sansa sa vada ultimul film din mult iubita si cunoscuta serie Star Wars. Caci pana pe 15 decembrie 2017 cand va avea loc premiera in Romania a ultimului film Star Wars mai sunt putine zile.

stars wars the last jedi 2017 data premiera 

Deja trailere din noul film au fost lansate pe piata de producatori.

Prima varianta e una scurta si o puteti vedea mai jos

Mai exista o varianta, ceva mai mare, de vreo 4 minute pe care o puteti vedea mai jos

Star wars - The Last Jedi readuce în prim plan cateva personajele indragite ale fanilor, printre care se numara si printesa Leia, cea care a fost interpretata de regretata Carrie Fisher. Fanii au norocul sa o revada in acest ultimul film pe printesa Leia, pentru ca ea a apucat sa filmeze scenele ei din noua pelicula cu putin timp inainte de a parasi aceasta lume.

Foarte multi fani isi doresc sa o revada pe Daisy Ridley, cea care a lasat o impresie excelenta la debutul în rolul lui Rey, din precedentul film Star Wars - Trezirea Forţei.

In trailer apare si Luke Skywalker, interpretat de Mark Hamill.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!