Septembrie 25, 2020

Filme

12 Strong (Cei 12 invincibili) - 2018 - prezentare si trailer

12 Strong (Cei 12 invincibili)

Gen: Acţiune, Drama, Istoric, Razboi
Regia: Nicolai Fuglsig

In rolurile principale: Chris Hemsworth, Michael Shannon, William Fichtner, Elsa Pataky

Filmul Cei 12 invincibili, spune povestea adevarata a primilor soldati americani trimisi în Afganistan dupa atacurile din 11 septembrie 2001 ca raspuns la aceste atacuri. Astfel, o unitate de elita a Fortelor Speciale, condusa de capitanul Mitch Nelson (Chris Hemsworth), a fost aleasa sa fie prima unitate de soldati americani trimisa în Afganistan pentru o misiune extrem de periculoasa.

12-strong-2018

Filmul prezinta actiunea acestei echipe de elita, ai carei membri au fost dusi într-o zona muntoasa izolata din nordul Afganistanului, unde trebuie sa-l convinga pe generalul Rashid Dostum (Navid Negahban), sa li se alature pentru a lupta împreuna împotriva unui adversar comun: talibanii si aliatii lor din Al Qaeda.

Regizorul filmului Nicolai Fuglsig îi are alaturi ca producatori pe legendarul Jerry Bruckheimer (seria Pirates of the Caribbean, Black Hawk Down) si pe Molly Smith, Trent Luckinbill si Thad Luckinbill de la Black Label Media.

Scenariul este bazat pe cartea de mare succes Horse Soldiers, de Doug Stanton.

The Commuter (Pasager în trenul terorii) - 2018 - prezentare si trailer

The Commuter (Pasager în trenul terorii)

Gen: Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Regia: Jaume Collet-Serra

In rolurile principale: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill

In The commuter Liam Neeson joaca rolul unui fost polițist care de zece ani vinde asigurări de viață, si care este dat afară de la muncă, fapt care ii poate schimba total viata. Si asta pentru ca el este nevoit sa isi susțină financiar fiul la facultate si mai ales sa isi plătească ratele. În acest moment al existentei sale ii este facuta o oferta de nerefuzat: 100.000 de dolari ca să dezlege o enigmă. Banii acestia i-ar acoperi studiile fiului insa odată ce acceptă tacit jobul acesta, personajul lui Neeson se trezeşte blocat într-o conspiraţie criminală.

the-commuter-

Pentru banii pe care i-a luat Liam trebuie sa gaseasca o persoana in trenul de navestisti cu care circula el de obicei. Este o misiune destul de grea si incalcita si care ii va da multe dureri de cap. Asa cum ne-a obisnuit in celelalte doua filme in care a colaborat cu regizorul Jaume Collet-Serra Unknown și Non-Stop, Liam Neeson are un rol antrenant cu care incearca sa tina publicul in priza. The commuter este un film de actiune care merita sa va rapeasca din timpul liber, insa doar daca nu aveti alte activitati mai interesante de facut.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!