iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Filme

Sezonul 6 de la Games of Thrones incepe pe 25 aprilie

Incepand cu 24 aprilie (în SUA) si 25 aprilie (în România) va fi reluat cea mai urmărită si mai ales cea mai piratata serie fantasy de televiziune din istorie, serialul "Game of Thrones" ("Urzeala tronurilor"). Fanii seriei asteapta cu o mare curiozitate inceperea sezonului 6 pentru a vedea elucidarea unui mister, a murit sau nu Jon Snow. Finalul sezonului 5 a produs multă nedumerire, frustrare și imposibilitatea de a accepta moartea celui mai iubit personaj al seriei, Jon Snow, Lord comandant al Rondului de Noapte.

Toti cei care iubesc personajul Jon Snow spera ca acesta sa reapara in serial si multi dintre ei cred acest lucru pentru ca actorul care interpretează rolul lui Jon Snow, Kit Harington, a fost văzut pe platourile de filmare ale sezonului 6 din "Game of Thrones", în Irlanda, locul unde sunt filmate scenele de la Zid, costumat pentru rol.

game of thrones 2016

De asemenea, fanii care au devorat teaserele noii serii susțin că au identificat, într-un cadru, sabia lui Jon Snow, Longclaw (Gheară-lungă) bătută din oțel Valyrian, cu mânerul său distinctiv, un cap de lup sculptat în fildeș insa faptul că sabia poată fi văzută în teaser, nu înseamnă neapărat că se află în posesia lui Jon Snow.

game of thrones 2016 2

Toți cei care au legătură cu serialul produs de HBO au susținut, fără echivoc, că Jon Snow a murit. Într-o declarație făcută pentru Entertainment Weekly, Kit Harington, interpretul popularului personaj a mărturisit: "Sincer vă spun că nu mi s-a spus încotro se va îndrepta serialul și ce lucruri urmează să se întâmple în el. M-au rugat să stau jos și apoi mi-au spus că așa stau lucrurile (că personajul său este mort). Dacă se va schimba ceva în viitor, nu am de unde să știu. Totul este în mintea lui David, a lui Dan (creatorii serialului) și a lui George (autorul cărților). Mi s-a spus că sunt mort și sunt mort. Nu voi reveni sezonul viitor".

De asemenea, regizorul seriei, David Nutter, a precizat pentru publicația The Hollywood Reporter că "Jon Snow este mort".

Din pacate vor fi doar 10 episoade, ca in fiecare an de altfel, iar asteptarea pana la urmartoarea serie e destul de lunga mai ales daca in ultimul episod din serie avem evenimente cum ar fi moartea lui Snow

I am Wrath (2016)

Gen: Actiune, Politist, Thriller
Regia: Steven Spielberg
In rolurile principale: John Travolta, Amanda Schull, Christopher Meloni, Rebecca De Mornay, Sam Trammell

Intors din California unde a incercat sa isi gaseasca un loc de munca, Stanley Hill (John Travolta) este victima unui jaf in parcarea aeroportului. Un jaf, in urma caruia sotia sa este ucisa cu sange rece.

Din pacate cei doi politisti pusi sa rezolve cazul sunt corupti si ii dau drumul unuia dintre criminali, astfel nefacand altceva decat sa trezeasca in Stanley sentimentul de razbunare si amintiri ale unui trecut pe care dorea sa il uite. Fiind un fost membru al serviciilor secrete, Hill are toate atuurile pentru a duce la bun sfarsit actiunea sa de razbunare fiind nemilos cu toti cei care i-au creat probleme.

i am wrath

Actiunea filmului este una tipica pentru ultimile filme ale lui Travolta, in care el interpreteaza personajul bine pregatit de la Fortele Speciale (sau fost la Fortele Speciale), care omoara cu sange race, care se descurca in orice situatie in care se trage si care face fata momentelor critice. Intriga nu este prea complicata, insa pe parcursul filmului ne intalnim cu smecherasi de cartie, cu traficanti de droguri, politisti si politicieni corupti. Si toti vor avea de suferit dupa intalnirea cu Travolta