Ce sunt trollii de pe internet

Ce este un troll de pe internet?

Cred că nu există pasionat de sport care să nu fi citit articole de pe site-urile mari de sport de pe la noi. Si cred că majoritatea dintre noi am rămas cu gura căscată urmărind ce aberații pot scoate unii dintre cei care comentau. Numărul acestor așa ziși comentatori a crescut enorm in ultima perioadă, făcând ca internetul să fie ca o ghenă de gunoi în care se aruncă cu tot felul de mizerii.

Un troll de pe internet este un utilizator neplăcut, care participă la discuțiile online și care utilizează argumente șocante pentru a crea o stare de agitație și nervozitate în comunitățile on-line. In general comentariile lui conțin elemente rasiste, promovează ura și abuzurile, de multe ori sunt propovăduitori de idei rasiste. El este numit așa după creaturile rele din poveștile pentru copii care ii speriau pe aceștiadin urmă. Din păcate pe langă trolli amatori in ultima perioadă au apărut cei profesioniști, care sunt plătiți de site-urile de știri, forumurile de discuții, blogurile de sport pentru a crea stări de iritare in discuții, și asta pentru a aduce trafic mare de vizitatori acestora.

Troll de pe internet

Adevărurile triste despre trollii de pe internet:

Trollii sunt imuni la critici și argumente logice. Trollii adevărați nu vor fi satisfăcuți de răspunsurile tale indiferent cât de solid și logic este argumentul tău.
Trollii nu simt remușcări ca oricare internaut, ei avand tendințe sociopate, și, în consecință, fiind incantati cand ranesc alte persoane.
Trollii in general se consideră separati fata de ordinea socială.
Trollii nu respectă etichetele sau regulile de comportament.


Trollul se hrănește cu energia obținută de la tine când te enervezi.
Singura modalitate de a te apăra de un troll este să-l ignori sau să nu participi la discuțiile la care știi care adună asemenea persoane.