Septembrie 21, 2019

Internet

Cum vi se pot fura datele contului de Facebook

Atentie mare la mailurile pe care le primiti si mai ales atentie ce faceti dupa ce le primiti.

Ca exemplu va dau ultimul email primit, care apare ca si cum ar veni de la facebook. In mesaj ni se transmite ca avem probleme cu contul de facebook, care este compromis iar daca dorim sa ne recuperam contul sa accesam un link pe care il dau ei.

mesaj de la hackeri facebook

Daca accesati linkul care va este sugerat pentru a va recupera contul o sa fiti directionat spre o pagina fake care seamana leit cu cea de Facebook insa care are ca adresa o pagina din Rusia.

Aveti mare grija cu asemenea e-mailuri, stergeti-le pentru ca ele de obicei contin linkuri spre pagini fake prin care se incearca sa vise fure informatiile de acces in contul dumneavoastra de facebook.

Cum remediem problemele vitezei internetului

Internetul a devenit pentru foarte mulți dintre noi un serviciu indispensabil din viața cotidiană. Cred ca sunt foarte puțini cei care nu au abonament la net, pe calculator sau pe smartphonurile lor. Datorită apariției multor device-uri care sunt conectate la internet prin același dispozitiv și multitudinii de aplicații care rulează pe calculatoare nu de multe ori internetul ne merge foarte greu.

Iată în continuare cateva sfaturi pentru a vedea de ce merge greu internetul.

In primul rând e bine să verificați dacă viteza de internet pe care o aveți este cea pe care furnizorul v-a promis-o sau care este specificată în contract. De asta e bine să vă testați viteza internetului folosind un internet speed tester online. După ce vedeți viteza pe care o aveți in contract, comparați-o cu cea rezultată în urma testului online.

In cazul în care, in urma testelor de viteză, lucrurile nu stau prea bine, primul lucru pe care ar trebui să il faceți este să iti restartați router-ul. Acest lucru este simplu, ori il restartăm la rece cum se zici oprindu-i alimentarea, ori ii dăm restart din interfața lui - de obicei se ajunge la ea tastand ip-ul routerului in browserul nostru (de obicei este 192.168.0.1).

Dacă nici acum internetul nu iși revine vom reseta placa de rețea (Control Panel – Network and Internet – Network and Sharing Center – Disable / Enable Adapter).

Citeste in continuare tot articolul pe diverse24.blogspot.ro

conexiuni la reteaua de apart

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează