Ianuarie 21, 2020

Internet

Ce sunt trollii de pe internet

Ce este un troll de pe internet?

Cred că nu există pasionat de sport care să nu fi citit articole de pe site-urile mari de sport de pe la noi. Si cred că majoritatea dintre noi am rămas cu gura căscată urmărind ce aberații pot scoate unii dintre cei care comentau. Numărul acestor așa ziși comentatori a crescut enorm in ultima perioadă, făcând ca internetul să fie ca o ghenă de gunoi în care se aruncă cu tot felul de mizerii.

Un troll de pe internet este un utilizator neplăcut, care participă la discuțiile online și care utilizează argumente șocante pentru a crea o stare de agitație și nervozitate în comunitățile on-line. In general comentariile lui conțin elemente rasiste, promovează ura și abuzurile, de multe ori sunt propovăduitori de idei rasiste. El este numit așa după creaturile rele din poveștile pentru copii care ii speriau pe aceștiadin urmă. Din păcate pe langă trolli amatori in ultima perioadă au apărut cei profesioniști, care sunt plătiți de site-urile de știri, forumurile de discuții, blogurile de sport pentru a crea stări de iritare in discuții, și asta pentru a aduce trafic mare de vizitatori acestora.

Troll de pe internet

Adevărurile triste despre trollii de pe internet:

Trollii sunt imuni la critici și argumente logice. Trollii adevărați nu vor fi satisfăcuți de răspunsurile tale indiferent cât de solid și logic este argumentul tău.
Trollii nu simt remușcări ca oricare internaut, ei avand tendințe sociopate, și, în consecință, fiind incantati cand ranesc alte persoane.
Trollii in general se consideră separati fata de ordinea socială.
Trollii nu respectă etichetele sau regulile de comportament.


Trollul se hrănește cu energia obținută de la tine când te enervezi.
Singura modalitate de a te apăra de un troll este să-l ignori sau să nu participi la discuțiile la care știi care adună asemenea persoane.

O dilema in privinta Windowsului - ce varianta sa cumperi?

 

Daca e sa iti cumperi azi un calculator si il doresti cu un sistem de operare Microsoft s-ar putea sa fii intr-o dilema mare. Ce sistem de operare o sa cumperi pentru el?

Sistemul de operare Windows 7 de la Microsoft

Cei de la Microsoft se pregatesc de lansarea noului sistem de operare Windows 9 Threshold, acest lucru insa se va petrece de  abia in anul 2015 pe piata momentan existand doar doua versiuni: Windows 7 si Windows 8.

Problema este ca, incepand cu 31 octombrie 2014, Microsoft va opri distributia catre partenerii sai a sistemului de operare Windows 7, miscarea companiei americane facand parte dintr-o strategie pentru a mari vanzarile versiunii Windows 8, care sunt sub asteptari.

Sistemul de operare Windows 8 de la Microsoft

Dupa parerea mea varianta 8 este un fiasco, si acest lucru se vede si din procentul celor care folosesc acest SO,  doar 13,4% dintre utilizatorii de PC-uri folosind Windows 8 sau 8.1. In comparatie, Windows 7 ruleaza pe 51,2% dintre calculatoarele din intreaga lume, iar Windows XP detine un procent de 23,89%.

Ceea ce a deranjat pe majoritatea utilizatorilor de windows 8 si 8.1 a fost lipsa Start Menu-ului, navigarea facandu-se destul de anevoios, cei mai multi utilizatori ai desktopului nefiind acomodati inca cu stilul touch screen.

Revenind la varianta 7 vestea proasta este ca incepand cu data de 21 ianuarie 2015 compania Microsoft isi va incheia suportul sau gratuit privind update-urile de securitate ale sistemului Windows 7.

Deci dilema cand e sa cumperi un calculator cu sistem de operare Microsoft Windows este urmatoarea: iti iei Windows 7 care nu va mai avea parte de suport din ianuarie 2015 sau Windows 8 care este slabut in privinta navigarii sau astepti Windows 9 care nu se stie cand apare?

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează