Biletul castigator la loto 6 din 49 din 28 iulie

 

Pe data de 28 iulie 2016, in ciuda haterilor care de obicei comentau că la loto se caștigă doar de Paste și Crăciun, la categoria I de la loto 6 din 49 s-a inregistrat o variantă câștigătoare, care aduce posesorului biletului un venit net de 13,34 milioane lei (circa 3 milioane euro). Ultima dată cand s-a caștigat premiul de categoria I la Loto 6/49, a fost pe 21 ianuarie, acest pot fiind in valoare de 1,82 milioane lei.

Fericitul caștigător al marelui premiu este un pensionar din orașul Motru, județul Gorj, acesta prezentându-se luni 1 august la sediul companiei Loteria Română pentru a-și revendica premiul.

Premiul total este 17.7 milioane lei (4 milioane de euro), insă in urma aplicării impozitului de 25%, suma neta care i-a rămas câștigătorului este de 13,34 milioane lei (circa 3 milioane euro). Potrivit Loteriei, câștigătorul este un pensionar din Motru care joacă la Loteria Română de 50 de ani, acesta fiind primul mare câștig din cariera sa de jucător.

”Intrebat fiind care a fost prima reactie cand si-a dat seama ca este castigator, ne-a raspuns ferm ca i s-a parut ceva normal dupa 50 de ani de participare constanta la joc”, se arata in comunicatul Loteriei.

bilet castigator categoria I loto 6 49

Caștigătorul a avut și un mesaj pentru ceilalți jucători: „Dumnezeu dă după suflet...Jucătorii să aibă incredere in acest joc și în Loteria Română!", susține Loteria Romana.

Numerele jucate nu au niciun fel de semnificatie personală pentru câștigător, potrivit comunicatului. Pensionarul a jucat biletul la agentia 18-005 din Motru chiar in dimineata zilei de joi, biletul fiind completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 și o variantă la tragerea Noroc, prețul platit fiind de 7,3 lei.

Din aceeasi categorie