Cum a lovit ghinionul pe unii câștigători ai categoriei I de la Loto

Ghinioanele marilor câștigători la loto

 

Mirajul marilor câștiguri de la loto și a vieții de nabab pe care o poți duce după ce ai pus mâna pe potul cel mare, îi face pe mulți români să iși incerce norocul săptămână de săptămână la tragerile Loteriei Române. Câștigurile de la categoria I la tragerile loto 6 din 49, 5 din 40,  joker sau noroc sunt consistente și au fost câștigate de multe persoane de-a lungul timpul. Insă ceea ce e ciudat e faptul că foarte mulți dintre cei care au câștigat potul cel mare au avut parte de mult ghinion după, viața lor trecând de la extaz la agoniei sau și mai rău, unii dintre câștigători pierzându-și viața.

Ultimul caz, de mare câștigător lovit de ghinion este cel al lui Andrei Butnariu, care a câștigat suma de 4,7 milioane de euro in mai 20119, si care a decedat in iunie 2020 in urma unui stop cardiac. Dacă la momentul in care gălățeanul și-a ridicat premiul de 22 milioane de lei, mesajul acestuia pentru jucătorii Loteriei Române, care suna aşa: “Cine face ca mine, ca mine să păţească!” era de bun augur, acum e unul sinistru. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

marele castigator la loto din mai 2019 a murit

Mihai Cazacu, unul dintre fericiţii milionari de la Loto, care a avut norocul in anul 2008, "să prindă" 6 numere la loto 6 din 49 și să câștige 3.8 milioane de euro, a reuşit în 5 ani să "spargă" toți banii. In cei cinci ani a risipit toți banii pe mașini de lux, vacanțe și vile somptuoase. Tot in perioada aceasta a avut probleme cu legea fiind prins consumând bauturi alcoolice la volan

marele castigator din 2008 de la loto din Iasi

Gheorghe Ciubotaru, botoțăneanul care, pe 8 noiembrie 2015, "a nimerit" toate numerele de la Loto 5 din 40 si a câştigat 339.000 de lei, a murit în spital la Iaşi, după două săptămâni de chin. Pe 8 august 2016, el a fost implicat într-un accident, tocmai cu Volkswagen-ul Touran, maşina pe care o cumpărase din banii câştigaţi la loto şi la care visase ani la rând. Din motive rămase necunoscute încă, Gheorghe Ciubotariu a intrat pe contrasens, izbind frontal un microbuz. Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat.

marele castigator la loto mort in accident de masina

Cristian Constantin, din Călăraşi, care a câştigat la loto potul de 10,5 milioane de euro în decembrie 2007, nu a avut parte de multe bucurii după încasarea uriaşei sume. Acesta a reuşit, în mai puţin de doi ani, să risipească aproape toţi banii câştigaţi! dupa ce şi-a cumpărat numeroase maşini de lux, a sponsorizat echipe de fotbal, a făcut donaţii şi a deschis mai multe firme, investind în diverse afaceri. În prezent, afacerile lui Cristian Constantin sunt în faliment.

Cristian Constantin castigatorul marelui premiu de la loto

 

Daniel Neculai Amariei, a câştigat în anul 2003, pe când avea doar 17 ani, marele pot la Loto: 1,3 milioane de dolari. In mai puţin de trei ani, pentru că nu a ştiut să administreze banii castigati usor,  Daniel Neculai Amariei care este originar din comuna suceveană Baia, s-a trezit mai sărac decât era înainte de a da norocul peste el.

Suceveanul le-a cumpărat celor patru fraţi câte un apartament, iar restul banilor „a reuşit” să-i risipească pe afaceri falimentare, pe tot felul de maşini scumpe, precum şi pe petrecerile stropite cu cantităţi considerabile de băuturi alcoolice.

cel mai tanar castigator la loto in faliment

Dumitru Tarniceriu un alt castigator al categoriei I de la loto  s-a stins din viata la mai putin de doi ani de la castigarea fabuloasei sume de 1,179 miliarde lei (aproximativ 130000 de dolari), cea mai mare suma platita de Loteria Nationala unei singure persoane pina la acea data. Imensa suma de bani cistigata pe data de 12 ianuarie 1997 i-a schimbat total existenta lui Dumitru Tarniceru. Anumite detalii din ultima perioada a vietii sale par sa demonstreze ca miliardul cistigat i-a grabit sfirsitul.

Mădălin David, un tânăr din Argeș, a câștigat in 1999 2,4 miliarde lei  (aproximativ 148 mii dolari), o sumă considerabilă la acea vreme.El a pierdut o parte din bani după ce i-a depus in Banca Religiilor, bancă care ulterior a dat faliment. Restul banilor i-a pierdut la jocuri de noroc.

Gabriel Bobic din Cicanesti, Arges, a câștigat 580.000 de dolari in anul 1995 la LOTO când avea doar 24 de ani. Tânărul a reușit să cheltuiască toți banii in doar doi ani pe jocuri de noroc și afaceri falimentare. Gabriel a ajuns la inchisoare și a fost părăsit de soție.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!