Câștigătorul marelui premiu de la tragerea loto din 21 octombrie si-a ridicat premiul

Câștigătorului marelui premiu de la categoria I de la tragerea loto din 21 octombrie 2021 și-a ridicat premiul

 

Pe data de 25 octombrie 2021, la sediul central al Loteriei Romane s-a prezentat pentru a-si ridica premiul, castigatorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 21 octombrie 2021., in valoare de 7.646.117,84 lei (aproape 1,55 milioane de euro).

Castigatorul marelui premiu este din Galati, are in jur de 40 de ani si lucreaza in constructii. Acesta joaca joaca constant la Loto 6/49, de peste 10 de ani, intotdeauna o varianta simpla, de obicei aceleasi numere, acestea avand semnificatie personala. Chiar daca de-a lungul anilor a castigat doar premii mici, el a marturisit ca a sperat mereu macar la un castig de categoria a II-a la jocul preferat, Loto 6/49.

biletul castigatorului din data de 21 octombrie 2021

Acesta a declarat ca a aflat ca este marele castigator vineri, pe 22 octombrie 2021, cand a intrat pe site-ul Loteriei Romane pentru a vedea care sunt numerele castigatoare si ca a fost extrem de emotionat cand si-a dat seama ca el este norocosul.

„Daca ai rabdare si incredere, joaca, nu se stie niciodata ce-ti rezerva norocul. Eu am jucat si am tot sperat la castig, ceea ce s-a si intamplat. Succes tuturor jucatorilor!” – este mesajul pe care castigatorul a dorit sa-l transmita tuturor jucatorilor la loto