Cum au dat lovitura la loto un grup de săteni

Unde-s mulți puterea crește și șansele de câștig sporesc

 

Locuitorii unei localități din provincia Antwerp din Belgia s-au pus de acord să contribuie în mod egal la un fond special creat pentru a juca la Loteria EuroMillions. Astfel s-a format un grup de 165 de persoane, care, din fondul creat au cumpărat bilete la loto de la chioșcul local de ziare. Jucători au rămas plăcut surprinși când, proprietarul chioșcului de ziare le-a dat acestora vestea că au câștigat jackpotul final și că suma pe care o vor împărți va fi de 142.897.164 de euroDeși grupul a fost destul de mare, fiecărui jucător i-a revenit o sumă destul de consistentă, 868.000 de eur.

Așa cum era de așteptat unii dintre câștigători au primit vestea cu euforie, adăugând că acest câștig este „cel mai frumos cadou de Crăciun”.

bilet de joc Loteria Euromillions 

EuroMillions este una dintre cele mai cunoscute jocuri de loterie din Europa ea fiind organizată în nouă țări europene: Belgia, Franța, Regatul Unit, Spania, Portugalia, Irlanda, Austria, Elveția și Luxemburg. EuroMillions este popular in Europa și din cauza câștigurilor consistente de până acum. In iulie 2022 un jucător din Marea Britanie a câștigat 195 de milioane de lire sterline iar cu cateva luni in urma un cuplu britanic din Gloucester a câștigat 184 de milioane de lire sterline

castigatori la Loteria Euromillions mai 2022

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!