Featured

Dacă vrei să joci la loto o să ai nevoie de buletin

De ce ai nevoie de buletin dacă vrei să joci la loto

 

Toate agențiile loto din România au primit o notă internă prin care operatorii de terminale sunt informați că trebuie să ceară celor care joacă la loto un act de identitate valabil.  Acest lucru este datorat intrării in vigoare a legii nr. 326 din 28 noiembrie 2022, care modifică și completează Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc. Astfel, începând cu anul 2023, angajații din sălile de jocuri de noroc trebuie să solicite clienților un act de identitate pentru a se verifica 100% dacă fiecare persoană are vârsta legală pentru a putea participa la astfel de forme de divertisment dedicate exclusiv celor de peste 18 ani.

Conform articolul 15 alineatul (6), litera d) din legea mai sus menționată "organizatorii de jocuri de noroc vor identifica persoanele care intră în incinta locațiilor în care se organizează și se exploatează jocuri de noroc și vor ține evidența, în format electronic, a datelor de identificare ale acestora. Bazele de date constituite la nivelul organizatorului se arhivează prin grija acestuia și se păstrează pentru un interval de minimum 5 ani de la constituire"

campanie joc responsabil Loteria Romana

De asemenea conform  Articolul 15^1 "Organizatorii de jocuri de noroc întocmesc, în format electronic, bazele de date referitoare la persoanele autoexcluse și indezirabile. Bazele de date constituite la nivelul organizatorului se arhivează prin grija acestuia și se păstrează pentru un interval de minimum 5 ani de la constituire"

Citește și alte informații loto ...
Loto

Tragerile Speciale Loto ale Sărbătorilor de Paști 2024   Sâmbătă, 4 mai 2024, Loteria...

Loto

Marele premiu de la tragerea speciala loto 6 din 49 din 25 februarie 2024 a fost ridicat de catre...

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!