Featured

Marele castigator de la categoria I de la Joker si-a ridicat premiul

Marele câștigător de la categoria I de la Joker și-a ridicat premiul

In cursul zilei de 2 martie 2023, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I in valoare de 19.646.531,20 lei (aproximativ 4 milioane de euro), obtinut la tragerea Joker din data de 26 februarie.

Castigatorul este dintr-o localitate din județul Galati, are in jur de 50 de ani si a declarat ca joaca constant la loto de peste 30 de ani, Loto 6/49 și Joker-ul fiind jocurile preferate. Numerele care i-au purtat noroc sunt numerele favorite, pe care le joacă de fiecare dată, iar o parte din ele au semnificație personală.

Biletul norocos de la Joker a fost jucat la agentia 17-081 din Pechea, judetul Galati si a fost completat cu sapte variante la Joker si o varianta la Noroc Plus, pretul acestuia fiind de 51,50 lei. (In satul Pechea s-a nascut Lucian Bute).

biletul castigatori la tragerea Joker 26 februarie 2023

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!