Comert

Program Egros Iasi - adrese, program, cu ce autobuze ajungem

 Program magazine Egros Iasi

 

Egros are o suprafata de 40.000 de metri patrati, compartimentati si amenajati la standarde europene, 1.000 de standuri comerciale cu suprafete cuprinse intre 15 metri patrati si 200, dar si 1.000 de locuri de parcare. Iesenii pot cumpara produse de marochinarie, imbracaminte, incaltaminte, dar au la dispozitie si servicii de schimb valutar, salon coafor, farmacie sau fast-food.

 

Magazin Standuri Egros Iasi

Adresa: Calea Chisinaului, nr. 29,
Mijloace de transport in comun: se poate ajunge aici cu tramvaiele 1, 7, 8, 11, 13 si autobuzele 5, 27, 29 ( statia se numeste Baza 3)

Program:
    Luni - Sambata:  09:00 – 18:00
    Duminica: 09:00 – 15:00

Telefoane: administratie : 0756-124.032, secretariat 0729-292.929 si marketing 0744-634.767

 

 

  program egros iasi

Complexul comercial EGROS Iasi este pozitionat vis-à-vis de Carrefour Felicia Iasi fiind alternativa la cunoscutul complex comercial de standuri Siraj. In cele peste 1000 de standuri clientilor li se pune la dispozitie produse de marochinarie, incaltaminte, imbracaminte dar si servicii de schimb valutar, curatatorie chimica, stampile, salon coafor, atelier retus, farmacie, cafenele, spatiu de joaca pentru copii, bancomate si patiserie sau fast-food.

Complexul EGROS Iasi este dotat cu sisteme de voce-data, televiziune si internet, videointerfon, centrala de alarmare la incediu si sisteme de detectie si supraveghere video ceea ce da comerciantilor toate motivele sa se simta in siguranta, cu marfa depozitata in cele mai bune conditii.

Program Billa Iasi - adrese, program, cu ce autobuze ajungem

 Program Billa Iasi

 

REWE International AG, este compania care gestionează magazinele BILLA din afara granițelor Austriei, în țări precum Italia, Cehia, Slovacia, Croația, Ucraina, Bulgaria, Rusia și România. In Romania brandul BILLA a ajuns pe 4 februarie 1999, când au fost deschise porțile primului său magazin, în cartierul  bucureștean Titan.

ATENTIE! Magazinele Billa au fost preluate de Carrefour. Programul si locatiile noilor magazine Carrefour il gasiti aici: PROGRAM SI LOCATII magazine CARREFOUR

 

 

  magazinul Billa

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!