Romanii au talent

Romanii au talent

Pentru prima data sunt de acord cu o emisiune al carui format nu este facut de romani ci cumparat de pe alte meleaguri. Si asta pentru ca pentru prima data dupa multi ani vad ca se promoveaza si altceva in afara de vedete rasuflate si de personaje de mahala gen Nichita sau mai stiu eu care.... Este o emisiune cu oameni obisnuiti care incearca sa-si arate talentele cu care sunt inzestrati. Multi dintre cei prezenti la concurs nu au reusit sa imbratiseze o cariera artistica din diverse motive si probabil ca regreta acest lucru. Drept dovada ca e o emisiune din oameni normali (nu chiar toti) pentru oameni normali e si ratingul pe care l-a inregistrat. Mie unul mi-a placut foarte mult si sunt sigur ca o voi urmari si in celelalte episoade.

Romanii au talent

"Daca la prima editie au fost multe personaje care au stirnit admiratia juriului si a publicului, nici concurentii de la cea de-a doua editie a emisiunii “Romanii au talent” nu s-au lasat mai prejos. Printre acestia s-au remarcat un barman extrem de talent, un numar de dresaj unic ce a transformat-o peste noapte pe catelusa Vanda in vedeta nationala, un incredibil numar de acrobatie, un recital de exceptie al fetelor Cristina si Alina care au impresionat-o pe Andra pina la lacrimi, o cintareata din Cluj ce a imbinat intr-un mod absolut surprinzator rockul cu opera sau un avocat ce a lasat pledoariile deoparte pentru a-si pune in valoare calitatile de cintaret de opera si care a lacrimat de emotie la auzul aplauzelor prelungi ale salii.

Surprizele s-au tinut lant nu numai pentru juriul ce a urmarit cu emotie prestatiile concurentilor de pe scena, ci si pentru juriu insusi, care, la rindul lui, a avut si el parte de surprize din partea concurentilor.

Asa se face ca mama unui concurent care a participat impreuna cu fiul sau la « Romanii au talent » i-a pus gand rau lui Mihai Petre, iar Andra a fost foarte foarte surprinsa de aparitia sotului sau pe scena « Romanii au talent ». Catalin Maruta care a aparut pe neasteptate din culise chiar in timp ce Andra admira calitatile fizice ale unui dansator de striptease, dar al carui dans l-a calificat drept « vulgar ».

Luca Valentin, de 24 de ani din Brasov, un super pasionat de “flair”, o disciplina ce presupune jonglerii cu sticle si pahare. Valentin a renuntat la serviciu in urma cu 3 ani pentru a-si dedica timpul acestei pasiuni. A investit foarte mult in carti si trainninguri pentru a deveni tot mai bun in ceea ce face. Ajuns pe scena de la “Romanii au talent”, acesta a impresionat atat juriul cat si publicul cu dexteritatea sa de a invarti sticlele si paharele intr-un ritm ametitor.

Urmatorul numar care a smuls ropote de aplauze publicului a fost cel al lui Szep Bernadette, din Miercurea Ciuc, care a venit la “Romanii au talent” alaturi de Vanda, un golden retriever de 3 ani. Numarul de dresaj a starnit uimirea si admiratia celor prezenti in sala si i-a adus trei “Ham-Ham-uri” uriase din partea publicului.

Mai mult, la final Mihai Petre a tinut neaparat sa o felicite personal pe Vanda, asa ca cei doi au dat “mana” in culise.

Urmatorul moment care a lasat publicul fara rasuflare a fost cel prezentat de trupa Balance (Dan si Constantin), doi fosti gimnasti de performamnta, care au fost nevoiti sa isi incheie cariera in urma cu 7 ani din cauza unor probleme de sanatate. Cei doi nu au renuntat ci s-au orientat catre acrobatiile de genul “maini in maini” , gen pe care au incercat sa il promoveze si in Romania dar fara success pentru ca, dupa cum spun ei, s-au lovit numai de usi inchise.

Nici lacrimile nu au lipsit din cea de-a doua editie a emisiunii “Romanii au talent”. Vocile Cristinei (22 de ani) si Alinei (20 de ani), au reusit sa o impresioneze atat de tare pe Andra, incat aceasta abia a putut vorbi la finalul numarului lor. Cele doua fete sunt prietene de 8 ani de zile dar este prima oara cand au cantat impreuna, pregatind un moment special pentru aceasta emisiune.

Fetele au marturisit ca nu se asteptau la o asemenea reactie din partea publicului sau a juriului, pentru ca de cele mai multe ori s-au lovit de tot felul de prejudecati legate de felul in care arata. “Am simtit ca la inceput publicul a fost sceptic. Prima impresie conteaza, dar ne bucuram ca am reusit sa le demosntram contrariul”, au spus ele. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au fost de acord in unanimitate ca cele doua au niste voci superbe, mai mult Andi le-a marturist ca el le vede deja in finala.

Una din marile surprize ale serii a fost si Mihail Alexandru Camarascu, un avocat de 59 de ani din Bucuresti, care a venit la “Romanii au talent” pentru a-si implini un vis: acela de a canta opera. Acesta a fost visul lui inca din tinerete cand a incercat sa urmeze Conservatorul din 1976 si 1977, dar a fost respins la proba eliminatorie. “Pentru mine atunci s-a frant un destin, pentru ca asta mi-as fi dorit sa fac”."

Prezentare de pe site-ul http://stirileprotv.ro