Urări și mesaje de felicitare pentru frate

Urări și mesaje de felicitare pentru frate

 

Dragul meu frate, de ziua ta vreau să-ți urez ca totul în viață să fie perfect. Fii întotdeauna fericit și bucură-te de viață!

----------

Mă bucur că am un astfel de frate ca tine! Îți doresc un noroc infinit care să-ți transforme visele în realitate și să te facă cel mai fericit!

----------

Frate! Oricare ar fi drumul vieții, fie ca norocul să te însoțească cu demnitate! Îți doresc o viață decentă și un salariu pe măsură, să ții inimile feminine în captivitate, dar să iubești doar una.

----------

Ziua ta de naștere este, fără îndoială, sărbătoarea mea preferată. E o fericire incomparabilă de a avea un frate atât de incredibil, a cărui bunătate și generozitate sinceră aduc doar respectul celor din jur!

----------

Frate, aș dori foarte mult să-ți urez în această zi cele trei lucruri importante din viață: dragoste care te va inspira în fiecare zi, vis la care vei tinde și oameni buni alături care te vor susține mereu în vremurile grele.

----------

La mulți ani, scumpul meu frate. Fie ca toate lucrurile pe care le începi, să le realizezi cu calificativul „excelent”, fie ca în toate domeniile vieții tale să se aranjeze totul atât de bine pe cât este posibil.

mesaje de felicitare pentru frate iasi 365

----------

Îți doresc o viață lungă, iar înainte să te aștepte cel mai fericit viitor! Fie ca cei mai pozitivi oameni să te înconjoare! La mulți ani!

----------

Fratele meu, să ai succes în cele mai importante începuturi și în cele mai neimportante chestiuni! Să ai așa o fericire în viață, încât să crească și să se multiplice! Îți doresc tot ceea ce îmi doresc mie și chiar mai mult!

----------

Dragă frate, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc să stea, să-ți aducă de la mine fericire și iubire, la mulți ani cu fericire și tot ce iți doresti să ți se indeplinească. La mulți ani fratelo!

----------

Viața ne-a împrăștiat prin lume, dar mereu țin minte că tu ești fratele meu și că, indiferent ce s-ar întâmpla, vei fi mereu fratele meu, așa cum eu sunt al tău.

----------

Felicitări fratelui meu! La mulți ani, sărbători fericite! Fii bogat în suflet și inimă, fii cel mai vizibil în razele fericirii, luptă pentru un vis și o mare dragoste! Lasă norocul să te aștepte în cale, visele prețuite să devină realitate, iar misiunea vieții să fie una plăcută.

----------

De ziua ta de naștere, fratele meu, vreau să prinzi un peștișor de aur care să-ți îndeplinească trei dorințe: sănătate în loc de bogăție, dragoste incredibilă în loc de lucruri noi și fericire imensă în loc de palate! Viața constă din astfel de daruri!

----------

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata... La multi ani fratele meu!

----------

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani fratele meu!

----------

Ești cel mai bun frate din lume! Poți mereu conta pe sprijinul meu! Sănătate, fericire, succes și să fii înconjurat de cei mai frumoși oameni! Precum lava vulcanului fierbe, așa și focul iubirii să ardă mereu în sufletul tău, iar fericirea să fie cât un ocean.

 ----------

Felicitările pentru tine astăzi răsună de peste tot și vreau să te bucuri pentru fiecare dintre ele! O zi de naștere fericită! Ești cel mai bun frate!

----------

Dragul meu frate, azi e ziua ta de naștere, veselă și minunată. Astăzi vreau să-ți urez momente mai luminoase pentru suflet, astfel încât prietenii și rudele să te bucure mereu și să-ți prezinte surprize plăcute. Lasă-ți soarta generoasă să nu uite să-ți ofere atât prosperitate, cât și confort. La mulți ani!

----------

Te felicit fratele meu cu această sărbătoare personală care este ziua de naștere. Îți doresc tot ce este mai bun, dorințe împlinite. Fie ca întotdeauna să ai noroc în toate și mereu să te cuprindă fericirea, iar sarcinile dificile ale vieții să fie rezolvate ușor.

 

Mesaje de felicitare pentru frățior

 

Fiecare sărbătoare este frumoasă, dar ziua ta de naștere este cea mai deosebită! Cât de frumos e să spun cuvântul „frățior”. Îți doresc bucurii, victorii, să eviți problemele, să fii iubit și prețuit. Drumul spre tine este mereu tare așteptat!

----------

La mulți ani frățiorule! Îți urez impresii frumoase care să alunge melancolia, pasiune și iubire care să trezească cele mai bune calități din tine, noroc în viață care pur și simplu să te amețească!

----------

Frățiorule, la mulți ani! Îți doresc să-ți meargă în toate, să ți se împlinească visele, iar viața să-ți ofere tot ce e mai bun. Să ai succes în toate, dragul meu. Copiii să-ți crească sănătoși, iar soția să te întâmpine mereu cu zâmbetul pe buze. Dragoste, sănătate, inspirație.

----------

Fratele meu mai mic, felicitări de ziua ta! Nu uita că ai un frate care te înțelege mai bine decât oricine. Nu ne vom lăsa niciodată în necaz și vom face totul pentru a ne ajuta unul pe celălalt. Îți doresc ca visele să se dezvolte într-un scop, iar viața să se aranjeze în așa mod ca să le poți realiza. Întotdeauna să crezi în victorie!

----------

La mulți ani, dragul meu frățior! Îmi doresc din toată inima să nu știi de griji. Obține ceea ce vrei, iar visele tale să devină realitate! Să ai multă fericire în viață și mult succes!

----------

Frățiorul meu drag, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să fii la fel de irezistibil și fermecător, încântător, binevoitor și atrăgător. Fie ca viața să-ți dea tot ce vrei. Mergi cu încredere, cucerește și nu renunța niciodată la planurile tale.

----------

Frățiorul meu scump, îți urez o zi de naștere fericită! Îți doresc, ca frate de la frate, multă fericire pe plan personal și profesional. Succese în afaceri și muncă, cunoștințe și performanțe. Fii îndrăzneț și încrezut, sănătos și întotdeauna cu simțul umorului. Realizează-ți obiectivele, perfecționează-te și devină cel mai bun! La mulți ani!

----------

Astăzi, într-o sărbătoare atât de minunată – ziua ta – vreau să-ți doresc ca visul cel mai imposibil să devină realitate și să nu simți niciodată tristețe și dor! Iubite frate, îți doresc fericire și dragoste mare, curată!

----------

De ziua de naștere a ta, a fratelui meu, îți doresc bucurie, fericire și prosperitate, viață până la bătrânețe și obiectivele stabilite mereu atinse!