Urari si mesaje de felicitare de Sf Nicolae

Urări și mesaje de felicitare de Sf Nicolae

 

Cu ocazia Sântului Nicolae va doresc sa aveți parte de un Moș Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi!

----------

De Sfântul Nicolae va doresc sa aveți parte de cizmulițe pline de cadouri si cu lipici la fericire.

----------

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

----------

In aceasta sfântă zi, iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor si fie ca Sfântul Nicolae sa te călăuzească mereu in viată. LA MULȚI ANI!

----------

Bucuria lumii toata, zi de zi-n ușa sa-ti bata, bunul Moș Nicolae sa-ti dea, tot ce iți dorești si ai vrea!

----------

De Sf Nicolae si in orice alta zi iți urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri plăcute. Sa ai o zi excelenta!

----------

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urâri pentru o zi minunata si un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

----------

Sufletul tău sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primească in brațele-i pline de căldura si duioșie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!

----------

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porți, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Mulți Ani!

----------

Iți urez ca ziua ta onomastica sa iți aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranța iar in lume sa găsești numai fericire. La Mulți Ani!

Urari si mesaje de felicitare de Sfantul Nicolae 2020

----------

De Sf Nicolae, iți doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleșească si sa strălucească in calea ta către fericire si succes. La Mulți Ani!

----------

Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște, pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră. La Mulți Ani!

----------

Iți urez sa ai o zi de Sf Nicolae la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul unei privighetori si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La Mulți Ani!

----------

La Mulți Ani, de Sf Nicolae! Sa ai parte de multa sănătate, bucurii si multe împliniri. Sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu.

 ----------

In aceasta sfântă zi, iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor si fie ca Sf. Nicolae sa te călăuzească mereu in viată. LA MULȚI ANI !

----------

Azi, de Moș Nicolae îmi doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iți doresc ca aceasta perioada sa iți aducă multa zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău si sa poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina in suflet si multa fericire!

----------

Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te ca este același care are grija sa vina la tine de fiecare data. La mulți ani!