Noiembrie 29, 2023

Mesaje de felicitare pentru colegii de servici

Urări și mesaje de felicitare pentru colegii de servici

Ar trebui să nu uităm că o mare parte din timpul nostru îl petrecem alături de colegii de muncă și de aceea trebuie să nu uităm de zilele de naștere a acestora. Un simplu SMS cu un mesaj de felicitare le arată acestora că suntem alături de ei și la bine și la greu. Dacă nu stați prea bine cu inspirația sau doriți să creați ceva original noi vă punem la dispoziție câteva mesaje de felicitare care vă pot ajuta in acest sens.

Colegul meu îți doresc ca viața ta să fie un cer senin și fără nori, să ai in cale numai flori, succes și bucurie! La mulți ani dragul meu coleg!

----------

Fericirea înseamnă multe lucruri, iar unul dintre ele este plăcerea de a lucra alături de oameni minunați ca tine, care sunt o adevărată inspirație pentru mine. La mulți ani colega!

----------

La Mulți Ani dragă coleg! Mai multe zâmbete pe față, mai mulți bani in portofel, mai multă dragoste in inimă îți doresc!

----------

Dragul meu coleg, in această zi minunată din viața ta îți doresc să te bucuri mereu de ceea ce ți-a dat Dumnezeu, dar cu putere în suflet și in minte să tinzi și să obții ceea ce visezi să obții sau să devii! La mulți ani colegul meu!

----------

Draga mea colegă, te felicit din suflet cu ocazia zilei tale de naștere. Unei femei atât de fermecătoare și minunate vreau să-i doresc bunăstare personală și momente fericite în viață. Unui atât de bun specialist și angajat splendid îi doresc succese mari și perspective inevitabile în activitate.

----------

Astăzi este ziua da naștere a colegei noastre! Îi dorim să fie prețuită de șefi precum un lucrător de încredere și responsabil. Să ai ascentiune în carieră și adaus la salariu. Fii mereu la fel de veselă, bună și săritoare la nevoie! Să lucrăm cu tine e o adevărată satisfacție!

----------

La mulți ani, stimată colegă! Îți doresc ca dimineața să ai dorința de a veni la job, iar seara să nu vrei să pleci de acolo. Să faci ceea ce faci cu inspirație și satisfacție, să fii organizată în toate, să nu duci lipsă de zerouri și să reușești tot ce-ți propui. La mulți ani!

----------

Colega, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim multă bucurie în suflet, realizări grandioase la serviciu, venituri colosale în urma muncii tale și multă apreciere din partea celor care te cunosc. La mulți ani!

mesaje de felicitare pentru colegii de servici iasi 365

----------

Dragă colega îți urez un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani, și un sincer: La mulți ani!

----------

Dragă colega, îți doresc ca toate visele tale să devină realitate și dorintele să se transforme in realizări! La mulți ani, colega mea!

----------

Pentru mine, nu ești un simplu coleg/o simplă colegă, ci o adevărată inspiratie. Încă de la început, ai fost „idolul” meu și am avut norocul să îmi oferi îndrumare atunci când am avut nevoie. Sper ca într-o zi să mă revanșez pentru tot ajutorul pe care l-am primit de la tine!

----------

Colega mea îți doresc ca viața ta să fie un cer senin și fără nori, să ai in cale numai flori, succes și bucurie! La mulți ani dragă colega!

----------

Nimic nu se compară cu a veni la muncă având lacrimi în ochi și a pleca de la muncă zâmbind, datorită colegilor. Sunt cu adevărat norocoasă să lucrez cu prieteni, nu cu străini!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!