Decembrie 06, 2023

Mesaje de noapte bună pentru prieteni sau iubiți

Mesaje de noapte buna pentru prieteni sau iubiti

Ce este mai frumos decât atunci când inainte de a adormi să primești un mesaj de noapte bună de la prietenul sau iubitul tău? Somnul îți va fi mai dulce și visele mai plăcute. Dacă vrei ca persoana iubită să se gândească la tine trimite-i un mesaj de noapte bună, care ii poate schimba starea de spirit. Si dacă nu vrei să îți bați prea tare capul cu compunerea lui, noi îți propunem câteva mesaje pe care le poți trimite sau pe care le poți folosi pentru a compune altele mai frumoase.

Mesaje de noapte bună pentru iubită/iubit

Dacă vrei să ii transmiți un mesaj de noapte bună iubitei/iubitului tău și ești in pană de inspirație, noi îți propunem câteva mesaje care, sperăm să îți placă și care te pot ajuta să compui tu altele mai frumoase.

La sfârșitul acestei zile, gândul meu zboară spre tine și-ți urează noapte bună, somn ușor și îngerul ce te păzește un pupic îți dăruiește. E pupicul de la mine, ce l-am trimis pentru tine că să poți dormi mai bine.

----------

Mi-e dor de ochii tăi frumoși, atât de limpezi și duioși, de focul din lumina lor, de chipul tău fermecător, mi-e dor de tine, te ador. Noapte bună, puișor!

----------

E noapte și e frumos. Cerul este înstelat, luna este plină, iar gândul meu e la tine! Îți simț lipsa și săruturile tale calde. Te aștept să adormi în brațele mele și să visam împreună! Vise frumoase!

----------

În această seară, chiar dacă nu sunt lângă tine, sper să îmi simți dragostea. Îmbrățișări multe, iubita mea dragă și noapte bună.

----------

Iubita mea, cea mai minunată de pe planetă întreagă, îți doresc noapte bună. Fie că noaptea să îți aducă vise frumoase ți să te ducă în țara fanteziilor.

----------

În această seară gândul meu este doar la tine, iubita mea. Sper să te trezești mai odihnită și mai fericită decât în orice altă zi. Îmbrățișările mele să îți țină de cald, iar dragostea să îți fie lumina care de ghidează. Noapte bună, scumpa mea.

mesaje de noapte buna pentru prieten sau iubit iasi 365

----------

Sufletul meu este lângă al tău și se bucură de fiecare moment petrecut împreună, draga mea. Și în această seară brațele mele te așteaptă, somn ușor și vise frumoase, iubita mea.

Mesaje de noapte bună pentru prietenă

Mâine este o nouă zi și pentru a o întâmpina cum trebuie cel mai bine ar fi să ne odihnim. După fiecare zi grea să te bucuri de odihnă pe măsură, tot ce îți dorești să se îndeplinească și munca depusă să fie răsplătită.

----------

Fie ca această noapte să te ajute să te relaxezi, să câștigi forță pentru lucruri noi. Lasă visul să fie frumos, așa cum ți-ar plăcea ție.

----------

Te voi săruta pe obraz și îți voi dori o noapte bună. Te iubesc foarte mult și îmi este foarte dor de tine!

----------

Noapte bună, vise dulci! Permite ca dorințele să fie transferate în vise, iar apoi în realitate!

----------

Fie ca această noapte să te învăluie cu mari speranțe și vise îndrăznețe care cu siguranță se vor împlini. Vise plăcute.

----------

Noapte bună! Îți doresc un somn odihnitor, astfel încât să poți visa magic și fabulos. Somnul să-ți aducă bucurie și pace și noua zi să înceapă pentru tine cu un zâmbet.

----------

Vreau să-ți șoptesc la ureche ca toate visele pe care le visezi astăzi să devină realitate. Noapte bună, draga mea!

----------

Lasă această noapte să-ți ofere nu numai vise plăcute, ci și puterea necesară pentru a îmbrățișa toată fericirea care te așteaptă în ziua de mâine. Noapte bună!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!