Urari si mesaje de felicitare pentru copii

Urari si mesaje de felicitare pentru copii

Astazi este 1 iunie ziua copilului o zi in care cei mici trebuie să fie in prim plan. Pentru cei care sunt departe de casa și doresc să le trimita celor mici un mesaj prin care să le arate că sunt alături de ei și că ii iubesc mult, noi le propunem câteva mesaje pe care le pot trimite celor dragi sau pe care le pot folosi pentru a compune altele mult mai frumoase.

 

Pentru cel mai dulce îngeraș, îți dorim îmbrățișări nenumărate, fericire și mult alint în această zi minunată! La mulți ani!

----------

Puiule, ai mai crescut cu încă un an! Ai devenit nu doar mai în vârstă, dar și mai inteligent, mai dulce și mai frumos. Ești cea mai scumpă priveliște din ochii noștri. La mulți ani!

----------

La multi ani! Fericire, inocenta, speranta si bunatate, iubire, de toate sa ai parte in viata ta, copilul meu!

----------

Micuțul nostru, vrem ca dorințele tale să se împlinească, să-ți găsești fericirea și pe calea vieții tale să nu plouă!

----------

Sa cresti mare, destept si frumos, copil drag! Multă sanatate și să ai parte de tot ce-i mai bun pe lume. Mult noroc si la multi ani!

----------

Azi e o zi minunată, mult așteptată – e ziua ta! Să porți în inimă numai bucurie și să ai în casă mai multă distracție. La mulți ani, fetiță dulce!

----------

Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te insoțească și toate visele să ți se indeplinească! La mulți ani, copil frumos!

----------

Soarele nostru mic și zâmbitor, să ai o zi de naștere fericită! Ești bucuria și fericirea noastră. Îți dorim multă energie ca să cunoști această lume fascinantă și să descoperi în fiecare zi lucruri noi. Te iubim foarte mult! Te îmbrățișăm! 

----------

Îți doresc să știi și să simți întotdeauna cât de puternică, deșteaptă și frumoasă ești! Îți dorim tot binele din lume și la mulți ani!

----------

Scumpete mica! Să fii fericită nu numai astăzi, ci intotdeauna! Fii sănătoasă și sinceră, rămâi cât mai mult o copilă tandră, cu aripi de fluture!

mesaje de felicitare de ziua copilului

----------

Micuțul meu! Să te bucuri de copilărie, să-ți rămână sufletul curat, să nu grăbești viața, să primești multe cadouri drăguțe și toată lumea să-ți zâmbească – iată ce-ți doresc eu de ziua ta!

----------

La mulți ani! Să ai o viață plină de fericire și impliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare in calea ta!

----------

Iți doresc mulți ani și să fii cea mai sănătoasă! Zâmbetul să nu iți părăsească fața in această zi strălucitoare și să nu fie decât lacrimi de fericire. Te iubesc, draga mea fiică! Fii cu adevarat fericită!

----------

La mulți ani celui mai bun băiat! Fie ca mereu să ai noroc și să fii în bună dispoziție! Tot ceea ce vrei și la ce visezi să se realizeze, să crești într-o lume plină de culoare, unde domină bunătatea!

----------

La mulți ani! Să crești mare și cuminte, mulți ani de acum inainte, să ai parte de fericire și bucurii nenumărate, sănătate și iubire, de tot ce-i mai bun pe Pământ și de la mine toate gândurile bune!

----------

La mulți ani, îngerul meu. Îți doresc, să te joci cu interes, să surprinzi părinții în fiecare zi și să cucerești toată lumea cu zâmbetul tău.

----------

Dragul nostru, vom fi mereu alături de tine! Impreună vom trece peste greutăți și vom zâmbi! Suntem fericiți să îți putem fi părinți și îți urăm multă sănătate și succes în viață! La mulți ani, copilaș drag!

----------

Dragul meu copil, astăzi este ziua ta de naștere. Ai mai crescut un an! Familia ta e mândră de tine și se bucură în fiecare zi pentru lumina ce le-o aduci în inimă! La mulți ani, pui de om!

----------

La mulți ani fetița noastră dragă! Ne umpli sufletele de iubire și bucurie în fiecare zi! Te iubim tare mult și suntem tare recunoscători că te avem lângă noi.

----------

Astăzi este ziua ta de naștere! Îți doresc să te distrezi din inimă și să primești darurile dorite! Crește mare și puternic, crede în tine, pentru că visele doar așa, de cele mai multe ori, devin realitate!

----------

Celui mai bun, celui mai frumos, celui mai inteligent, celui mai modest și uneori neliniștit copil – un sincer la mulți ani!

----------

La mulți ani dragul nostru! Vei fi întotdeauna micul nostru băiețel, chiar dacă la un moment dat ne vom uita la tine de jos în sus ca să-ți spunem asta.

----------

Ești un copil minunat, bun și frumos! Mama și tata te iubesc tare și te apreciază nemărginit. Ești cel mai ascultător copil din lume. Felicitări!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!