Mesaje de incurajare pentru cei dragi

Mesaje de incurajare pentru cei dragi vouă

 

Viata ofera tuturor pe langa momente de bucurie si momente de cumpana in care oamenii sunt pusi in situatii dificile, in care mai mult ca oricand au nevoie de ajutorul celor din jur.
In aceste momente oamenii dragi nouă au nevoie de cuvinte de încurajare mai mult ca niciodată. Răpuși de boală, de despărțire, de despresie sau de apropierea examenelor, aceștia așteaptă o mână de ajutor și o afecțiune mai deosebită din partea noastră. De aceea este bine sa nu ratam niciun moment in care putem sa le aratam celor dragi ca suntem alaturi de ei. Daca nu putem sa fim fizic alaturi de ei le putem trimite un mesaj de incurajare care sa le mai aline durerea.

In continuare va prezentam cateva monstre de asemenea mesaje de incurajare pe care le puteti trimite celor dragi care au nevoie de incurajari pentru a trece peste momentele dificile.

 

Mesaje de incurajare pentru iubit/iubită

 

Nu fi trist, dragul meu. Așa este mai bine. Acest lucru nu te dezvolta, dar îți încurca potențialul. Ai nevoie de ceva mult mai potrivit pentru a se potrivi abilităților tale reale.

----------

Nu ești învins/ă decât dacă refuzi lupta. Nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată. Există înfrângeri care nu te coboară, ci te înalță.

----------

Iubito, nu-ți face griji. Cu mintea ta, experiența și o mulțime de calități pozitive, vei găsi în curând un loc nou care va fi mult mai bun. Nu aș fi surprins dacă într-o săptămână vei fi într-o altă companie într-o poziție superioară. Cred în tine!

----------

Data viitoare când te mai simți singură și tristă, privește în jurul tău. Chiar crezi că tot ce a fost lăsat pe pământ a fost lăsat degeaba? Nu! A fost lăsat pentru tine, a fost lăsat ca să iei de acolo ce ai nevoie atunci când simți că nimic nu mai are rost. Și fii sigură că nu ești niciodată singură și că tristețea pe care o simți depinde doar de tine!

----------

Știu că sună a clișeu și poate chiar așa este, dar... ai încredere, o să treci peste asta! Serios, ți-ai demonstrat de atâtea ori, singură, că totul, dar absolut totul este trecător și ai văzut că te-ai vindecat complet după fiecare eșec, deci... de ce să nu crezi și acum asta?

mesaje de incurajare pentru cei dragi

Mesaje de încurajare pentru prieteni

 

Această zi o vei uita vreodată. Iar dacă nu, peste ani pur și simplu vom râde de această experiență. Amintește-ți de asta de îndată ce tristețea vrea să te posede.

----------

Acum îți este greu să accepți astfel de gânduri, dar vei întâlni cu siguranță pe cineva special la care îți vei îndrepta toată atenția. Fii sigur că sufletul tău va fi vindecat și restaurat.

----------

În loc să trăiești și să te bucuri de viață, tu suferi de la fleacuri. Respiră adânc și mergi doar înainte!

----------

Se spune că tot ce se întâmplă se întâmplă spre bine. Despărțirea te poate împinge către o nouă etapă a vieții – vei deschide ușa pentru cineva mai potrivit.

----------

Trimite-i dracului pe toți cei care nu cred în tine. Ține minte o dată și pentru totdeauna: credința în propria forță este stimulentul principal pentru atingerea unui obiectiv.

----------

Totul va fi așa cum trebuie. Dacă există o dragoste reală între oameni, atunci aceștia vor găsi o cale de a depăși resentimentele, de a pune capăt discordiei. Ceea ce este al tău va fi pus deoparte.

----------

Dacă nu crezi în tine, nu vei obține nimic. Prin urmare, evită-i pe cei care te fac să te îndoiești de propriile tale abilități.

----------

Gândește-te că e doar un vis groaznic. Știu că simți o durere strânsă și te atinge vinovăția pentru tot ceea ce nu ai făcut pentru ei, dar fii puternic/ă.

----------

Știu că ai fost rănit/ ă de soartă. Dar lumea este complet diferită și viața este atât de neașteptată și interesantă. Mai dă-ți o șansă.

Din aceeasi categorie