Mesaje de felicitare de Sfântul Petru 2021

Mesaje de felicitare de Sfântul Petru 2021

Pe 29 iunie crestin ortodoxii sărbătoresc Sfinții Petru și Pavel. Cei care poartă numele de Pavel, Petru, Petre, Petrică, Petrişor, Petronel, Paul, Paula, Petronela, Petruţa, Petriţa, Paulina, Paulica, Pătra, Pauliana își sărbătoresc onomastica. De aceea nu uitați să le spuneți la mulți ani. Noi vă propunem câteva mesaje de felicitare care să vă inspire să creați altele noi și originale, sau puteti să le trimiteți așa cum sunt ele.

Azi, de Sfântul Petru, îți urez și eu să fii iubit(ă) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!

----------

Fie ca toate implinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te insoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cât mai frumoasă!

----------

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!

----------

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

----------

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

----------

Îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru și Pavel!

Urari si mesaje de felicitare de Sfantii Petru Pavel 2021

----------

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Petrică!

----------

Un ocean de sănătate,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Si un sincer: „La mulți ani, Petrică!”

----------

Dragă Petru, de ziua numelui tău îţi doresc un sincer “LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi.

----------

Fie ca din această zi sfântă, in drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

----------

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

----------

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cât mai frumoasă!