Mesaje de felicitare cu ziua de naștere pentru noră

Mesaje de felicitare cu ziua de naștere pentru noră

 

 

Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La multi ani nora mea

----------

Sunteți unul dintre cele mai mari daruri pe care le-a primit familia noastră, sunteți o soție loială, o mamă iubitoare și o stea strălucitoare. Fie ca toate dorințele voastre să se împlinească dragă noră.

----------

Scumpa mea noră, felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii cea mai iubitoare soție, cea mai grijulie mamă, o gospodină de invidiat și o femeie irezistibilă. Fie ca viața ta să fie plină de bucurii, succese și vise împlinite. La mulți ani!

----------

Felicitari de zi de nastere pentru Nora - La multi ani, nora mea! Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta! Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!

----------

Vă doresc cele mai bune zile de naștere dragă nora. Ești o persoană minunată și meriți toată fericirea din lume.

----------

Scumpa mea noră, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu în dispoziție bună, să ai parte de momente feerice, belșug și armonie în familie și mult noroc în tot ce faci. La mulți ani!

Mesaje de felicitare cu ziua de nastere pentru nora

----------

Scumpa mea noră, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Să ai parte de tot ce-ți dorești, să te autorealizezi și să-ți creezi cele mai deosebite amintiri alături de oamenii dragi. La mulți ani!

----------

Pentru o noră incredibilă de ziua ei, care astăzi este plină de zâmbete, multe râsete și căldura oamenilor care te iubesc și te apreciază, la mulți ani.

----------

Nu te-am putut alege, această onoare i-a revenit fiului meu, dar dacă am fi putut alege cealaltă jumătate a lui, tu ai fi fost aleasa. La mulți ani și să aveți o zi grozavă.

----------

Suntem atât de fericiți că fiul nostru te-a găsit, ești atât de dulce și amabilă, îți dorim la mulți ani, multă dragoste și multe binecuvântări . FELICITĂRI NORĂ!